Balya makinasi

Burda gördugun ana motordan mi bahsediyorsun ? Peki tum ayarlari degişmezmi ileri basinca geri, geri basinca ileri gitmezmi ?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Burda gördugun ana motordan mi bahsediyorsun ? Peki tum ayarlari degişmezmi ileri basinca geri, geri basinca ileri gitmezmi ?
hidrolik motorunun ileri geri ile alakası yok. motor ters dönüyorsa istenen basıncı alamazsın ve hız yavaşlar. basınç göstergesi varsa iki fazı kontaktörden bir yer değiştir bir dene basınç yüksliyorsa terstir. denemekte fayda var. slm
 
Motor yönünü değiştirip denediniz mi sonuç nedir?
 
Mavileri yer degistrsem olur dimi
 

Ekli dosyalar

  • 1447310848910.jpg
    1447310848910.jpg
    62.1 KB · Görüntüleme: 27
Denedim sgorta atti sag ust iki kabloyu yer degistrdim
 
Beslemeden 3 faz geliyor oradan iki kablınu n yerini değiş
 
Önce motor akımınıu ölçün, etıket akımına göre normal sınırdamı. Hıdrolık pompa çıkısındakı basnıc ölçer manometreden hıdrolık yag basıncını gözlemleyın. Kataloga göre olması gereken basınca da ise yapacak bir sey yok. Düşükse yağ filtresine bakın, basınc ayar vakfından manonetreyı takıp ederek basıncı yukseltmeyi deneyin.
En önemlisi bu yavaslık makınanın özelliğimi, sonradanmı olusdu. Ayrıca panoda akıllı röle var belkı orada ayarlanan zamanlarla oynamak gerekebilir, bunun içinde imaltacı fırma ile görüşmenız gerekir.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,670
Kullanıcılar
449,945
Son üye
kerim2756

Yeni konular

Geri
Üst