Balya makinasi

:D
Sağdaki Mavi ile Kahve nin yerlerini değiştir.
Eğer Elektrikçi değilseniz; Elektrikçinin işini elektrikçiye bırakmanız Sizin ve Makinanızın sağlığı açısından önemlidir.
Sagdaki mavi ile kahveyi yer degistirsim ne oldu ?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Önce motor akımınıu ölçün, etıket akımına göre normal sınırdamı. Hıdrolık pompa çıkısındakı basnıc ölçer manometreden hıdrolık yag basıncını gözlemleyın. Kataloga göre olması gereken basınca da ise yapacak bir sey yok. Düşükse yağ filtresine bakın, basınc ayar vakfından manonetreyı takıp ederek basıncı yukseltmeyi deneyin.
En önemlisi bu yavaslık makınanın özelliğimi, sonradanmı olusdu. Ayrıca panoda akıllı röle var belkı orada ayarlanan zamanlarla oynamak gerekebilir, bunun içinde imaltacı fırma ile görüşmenız gerekir.
Makina eski kotologu falan yok valflerde ayar yok yag filitresi temiz tkanma yok panoda dedigin ayar yeri nerde ben göremedim
 
Sagdaki mavi ile kahveyi yer degistirsim ne oldu ?
Ne oldu derken...? Motorun tersine dönmesi için yapman gerekeni yazdım...
Makina eski kotologu falan yok valflerde ayar yok yag filitresi temiz tkanma yok panoda dedigin ayar yeri nerde ben göremedim
Kardeş panoda sürücü falan görünmüyor. Akıllı röle ile motor hızını ayarlaman mümkün değil.
Makina önceden hızlı idide şimdimi yavaşladı. İmalatı o şekilde ise revizyon yapmadan hızlandıramazsın.
 
Vaiflerde ayar olmaz, sadece, takoz tabır edılen parçada basınc ayar vanası olur, onu artırrsanız pıstonlar daha hızlı gıdıp gelebılr o da kadan olmaz, imaltçı ıle görüşün. Panoda görülen akıllı röle, makına uzerındekı sıvıci valf vs. calısmasını kobvtrol eden önceden oroğramlanmnıs röledır. Onada sız mudahale edemezsınız.
 
Burayi değiştirsem olurmu
 

Ekli dosyalar

  • 1447349256531.jpg
    1447349256531.jpg
    18.5 KB · Görüntüleme: 26
Olmadi
 
hidrolik pistonları tam bilmiyorum ama tahminimce pinomatik pistonlara benzerler pistonların içinde keçe türü bir malzeme olması lazım tabi hidrolikte bu metalden de olabilir bu kısımda zaman aşımı veya yağdaki yabancı maddeden dolayı aşınma olabilir buda pistonun yavaş hareket etmesine ve güç kaybına neden olur bunu nasıl anlarsın pistona bağlı olan geri çekme hortumunu boşa alıp manuel olarak pistonu bastırıp boşa aldığın yerden yağ akışı var mı deye görmen gerekli eğer boşta olan yerden yağ geliyorsa pistonun arızalıdır
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,259
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst