Elektrik Faturalarını Düşüren Cihaz

diskoteka

Üye
Katılım
14 Kas 2011
Mesajlar
51
Puanları
1
Merhabalar arkadaşlar günümüzde bir çok cihaz piyasaya cıktı bunlardan birisi elektrik tasarruf cihazı bu konuda sizlerden bilgi almak istedim bu cihaz gercektende tasarruf icin işe yarıyor mu ? Vede işe yarıyorsa tasarruf degerleri ne kadardır.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
ben hiç inanmıyorum. o tasarruf cihazının içinde bildiğin kondansatör var yahu kablonun bi direnci var ve üzerinde enerji kaybı illaki oluyor ve manyetik alanın oluşturduğu kayıp. bi kondansatör bu direnci nasıl yok edebilir manyetik kayıpları nasıl indirgeyebilir anlamış değilim anca pik değerleri düzeltebilir
 
forumda çok tartışildi ararsan öğrenirsin.
 
Bende böyle şeylere pek inanmam. yazıda "Adı geçen "sözde elektrik tasarruf cihazları" tamamen bir aldatmacadan ibarettir. " denilmiş. Teşekküler bilgi için.
 
arkadaşlar bende öyle cihazlara inanmıyorum
 
evet arkadaş haklısınız bizim insanlarımızda iyi niyetten kaybediyor zaten hep inanıyorlar alıyorlar boşa masraf yapmış oluyorlar.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,725
Kullanıcılar
449,961
Son üye
omr70

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst