zincirdisli hesabi?

bilgin20

Üye
Katılım
3 Haz 2010
Mesajlar
20
Puanları
1
merhaba arkadaslar siteye yeni uye oldum.sizler e bir sorum olacakti.elimde 15 disli zincirdislisi var.capi32.5mm dir.dislinin disdibicapi 27mm dir.zincirimizin bakla boyu9.5mm dir.yani merkezden merkeze6.3mm dir.bu disli cark 180derece donecek .bunu dondurecek olan dislicark36derece donecek.buna gore dislicarkin capini nasil hesaplayacagiz?
yardimlariniz icin simdiden tesekkurederim.
 
dış çapı niye bu kadar önemli anlamadım. aynı ölçülerde 75 dişi olan zincir dişli al tamam. hazır olarak satılıyor zaten.
 
aciklamaniz icin tesekkurederim.ugrasirken hesabini yaptim.haklisiniz.75 dis olmasi gerek.ama ben yurt disinda yasiyorum istedigimiz hersey hemen sahip olunmuyor.siparisini verip 4 gun beklemek zorundayim.hersey icin tesekkurederim.
 
evet haklisin.buralarda paran olsada olmasada ayni.sabirli olacaksin.neyse su an elimde deneylerime devam etmekteyim.
 
tesekkurederim program hakkinda bilgilendirdigin icin.buna benzer ayni sekilde program var bedava onu kullanmistim sonra virus geldi ve pc yi formatladim.suan bu onerdigin program ucretli oldugundan virus olayi olmuyor ama pc ye yuklediginde update ettiginde sorunlarla karsilasiyor insan.ama programlarin bazilarini denedim guzel kullanisli idiler.bende tavsiye ederim bu onerdigin programi saygilarimla .
 
merhaba arkadaşlar benmde zincirler hakkında bi sorum olacaktı
bu zincirli konveyörlerin zincirler parçalarındaki malzemelerin kalitesi ve sertlik derecesi nasıl belirlenir ?
yardımcı olursanız sevinirim
 
Redüktör satan bi firma sahibi forum üyemiz var mi acaba ?

GT-N7100 cihazımdan gönderildi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst