yerli limit sviç markası?

beyit ' Alıntı:
Arkadaşım hassasiyetine özellikle teşekkür ederim.
Hepimize örnek olacak davranışından dolayı

bende ilginizden ötürü teşekkür ederim. tamam PLC ve diğer elektronik ekipmanlarda güvenmekte zorlanıyoruz. bulamıyoruz. ama ben bizim teknikerlerimizin mühendislerimizin mekanik sviç gibi basit bir ekipmanı başarıyla yapabileceğini düşünüyorum. bu arada tavsiyeniz üzerine emas limit sviçler şirketimin portekizde gerçekleştireceği bir uygulamada kullanılacak. kontrol panosunda hiç yerli marka olmamasına rağmen bir avrupa ülkesindeki uygulamada yerli ürün kullanmak çok keyif verici. tek bir eleştiri benden emas a . bayileri sanki ürünlerini satmak istemiyor. telemechanique ten allen bradley den ordan burdan randevu alıp ürün satmak için her gün bir sürü satış mühendisi gelirken. emas ın bayileri yok, o olmaz, seri numarsını söyleyin yoksa yardımcı olamayız gibi cümlelerle kestirip attılar. ulaşana kadar baya zorlandım. yinede teşekkür ederim herkese.
 
emas aynı zamanda oto elektrik ile ilğili malzemeler de üretiyor(traktör,kamyon,kamyonet için).ve kalite saglamlık konusunda da cok iyidir.tamamıyle türk malıdır.fabrika ist da yeni bir fabrika daha acılacak bildiğim kadarıyla.
 
Kastettiğin endüktif yakınlık (proximity) sensörü ise yeni bir yerli marka girmiş piyasaya, sanırım uygun maliyet için üretimi Çin'de yaptırıyorlar ama kesinlikle başarıyorlar, çünkü fiyatı inanılmaz uygun, hem de kullanmış olan birkaç farklı kişiden gayet kaliteli olduğunu duydum. ALTEK Sensör - Algılama Teknolojileri
 
arkadaşım ucuz etin yağnisi yavan olur. sen sen ol siemensten vazgeçme.bizim yerli denen mallar insanı yolda bırakır. keşke kaliteli bir ürünümüz olsada gurur duysak saygılarımla.
 
arkadasım artık mekanik limit switch ler tarihte kaldı ben mefa marka yaklaşım sensörü kullandım ve işletme kosullarında cok güzel çalışıyo ve fiyetıda cok uygun.
 
Arkadaşlar altek sensör firmasının numarası var mı? bana acil olarak lazım.Nette baktım bulamadım veya sayfa açılmıyor
 
Emas iyidir genelde ama arasira yari yolda biraktigi da olur dikkat et veya yedekli calismanizi oneririm.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,552
Mesajlar
918,475
Kullanıcılar
450,548
Son üye
Murat Salkutlu

Yeni konular

Geri
Üst