Yeni mezun elektrik-elektronik mühendisiyim iş arıyorum

egemici

Üye
Katılım
11 Şub 2016
Mesajlar
26
Puanları
1
Yaş
31
Akdeniz Üniversitesi elektrik elektronik bölümü mezunuyum
Meslek lisesinde elektrik bölümü okudum
Üniversite boyunca kendimi geliştirmeye çalıştım. Plc, mikrodenetleyici (pic), güç elektroniği, konularında iyi derecede bilgi sahibiyim. Ayrıca Java, c, verilog, phyton dillerine iyi derecede hakimim. Üniversite eğitimim türkçe olmasına rağmen disiplinli bir sekilde çalışarak ingilizcemi iyi dereceye getirdim.

Üniversitede GSM modülü, pic, arduino, Raspberry Pi, stm32, Esp8266 WiFi modülüyle birçok projeler yaptım. Ayrıca güç kaynağı, elektronik yük, dc-dc coverter(buck converter, boost converter), ac-dc converter(tam kontrollü dogrultucu) gibi projeler yaptım.

Hobi olarak Java diliyle, libgdx kütüphanesini kullanarak Android oyun geliştiriyorum. Şuan için bi developer hesabım yok ama isteyen olursa oyunların jar dosyasını atabilirim.

Askerliğim 2019 Eylül ayına kadar tecilli.
Manisa da ikamet etmekteyim.
 
Çok kötü bir zamanda mezun olmuşsunuz. Yinede gelecek yıllara göre şanslı sayılırsınız. İnşaallah yakın zamanda gönlünüzce bir iş bulursunuz.
 
Çok kötü bir zamanda mezun olmuşsunuz. Yinede gelecek yıllara göre şanslı sayılırsınız. İnşaallah yakın zamanda gönlünüzce bir iş bulursunuz.
Teşekkür ederim ama neden kötü zamanda mezun olmuşum anlamadım :)
 
Piyasada 1500 tl ye çalışan elektrik ve elektronik mühendisleri var.

Patron şöyle diyormuş vasıfsız işçilere. Sallanmayın yoksa sizi çıkarır yerinize mühendis alırım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yani bu zamanda dirsek curutup okadar emek harcayip muhendis olunca biseye yaramiyor vasifsiz isci ile ayni kefeye konuluyorsun demek
 
İşemi ihtiyacınız var
 
Meslek lisesinden mezun olman seni muhendislikte bir adim one cikaracaktir el becerileri ve sahada... Ne uzerine calismayi dusunuyorsan o iste isi ogrenebilecegin bir yerde paraya bakmadan calismaya basla. Cirakligini yapmadigin iste basarili olamazsin
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst