Yeni başlayanlar için

muhammed05

Üye
Katılım
25 Nis 2023
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
34
Merhabalar ben Scada takip sistemi ve bakımlarıyla alakalı bir işe başladım. Bu konuda kendimi fazlasıyla geliştirmem gerekiyor. Bu konuda bana yardımcı olacak içerik veya döküman tavsiyelerinizi istiyorum. Ayrıca uygulamaya nerden başlayabilirim?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Merhabalar ben scada takip sistemi ve bakımlarıyla alakalı bir işe başladım. Bu konuda kendimi fazlasıyla geliştirmem gerekiyor. Bu konuda bana yardımcı olacak içerik veya döküman tavsiyelerinizi istiyorum. Ayrıca uygulamaya nerden başlayabilirim?
Eğer ki İngilizce biliyorsanız Youtube' de detaylı anlatıyorlar öneririm. Bilmiyorsanız da Türkçe kaynak bol. Kitaptan çalışırım diyorsanız Yavuz Eminoğlu' nun kitapları var, güzeldir. Son tavsiyem ise bu işi meslek olarak yapıyorsanız ve kendinizi yeterli görmüyorsanız UDEMY' den ders almak olacaktır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst