Oto Beyin (ECU) Kart Tamiri Sıfırdan Nasıl Başlanır?

Merhaba değerli ustalarım,abilerim ve kardeşlerim
Elektronik bölümü okumaktayım ve bölümüm üzerinden ilerlemek istiyorum. Bunun içinde araçları tamir etmeyi onarmayı sevdiğim için oto beyin ecu tamircisi olmak bu sektörde hizmet vermek istiyorum. Şu anlık iş bulamadığım için evden öğrenip kendi atölyemde çalışmalar yaparak ilerlemeyi düşünüyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? elektronik kısmında neleri öğrenmem gerekiyor? Önerilerinizi bekliyorum.

neyi ne kadar bildiğini bilmeden fikir belirtmek yanlış olur. Ecu tamiri spesifik bir şey değildir, genel elektronik bilgisine sahip olmalısın ilk başta. Youtube Micro elektronik kanalını izle
Teşekkür ederim soruma vakit ayırıp cevapladığınız için. Başlangıç seviyesindeyim diyebilirim birşey bilmiyorum fakat öğrenmek istiyorum micro elektronik adlı kanalın temel elektronik eğitimi elimde mevcut aynı zamanda.

takıldığın yerde yapay zeka ile konuşabilirsin. eğitimini bilmiyorum ama youtube videoları çok bilgilendirici, türkçe üstüne kanal pek yoktur. boş zamanlarında o videoları izle

Genelde zamanla edinilen tecrübelerle işler yürütülüyor.
bununla birlikte üzerinde çalışacağın beyin türlerinin yazılımları ve yazılım yükleme ara bağlantı cihazları tedarik etmelisin.
ileri düzey olarak ilgilendiğin araç türünün deneme setini kurman seni daha ileri bir seviyeye taşır.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Geri