Yatay milli pompa yerine dalgıç pompa nasıl olur

barisoy68

Üye
Katılım
8 Mar 2010
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
35
merhaba arkadaşlar benim şöyle bir derdim var ;

Bizim iki tane 45 iki tanede 75 kw yatay milli pompalarımız var 45 kw olan pompalar yaklasık 55 lt su basıyor . asıl merak ettiğim konu su böyle bir dalgıç pompa olmalıki hem 60-70 lt su basacak hemde enerji tüketimini azaltacak bir pompa olması gerekiyor . varmıdır sizce ? Şimdiden teşekkür ederim
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
yatay milli pompa yerine dalgıç pompayı kullanabilirsin elbette enerjiden tasarruf edersin ama dik milli pompalar var hem verimi çok yüksek hemde montajı, bakımı çok kolay.Korusu | Facebook bu linkte yatay milli pompaların dik milli pompalarla değiştirilmesi, tasarruf edilen enerji ve verim ile ilgili herşeyi bulabilirsin.eminim bu zamana kadar boş yere bu elektrik faturasını ödemişiz dersin. linkteki videoları izle daha sonra yine fikir alış-verişinde bulunuruz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst