Yıldız üçgen geçiş süresi

enerji_04

Üye
Katılım
10 Ağu 2014
Mesajlar
303
Puanları
1
Konum
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Motorlara y/ü yol vermede yıldızdan üçgene geçiş süresini neye göre nasıl buluruz? motorun kullanım kılavuzunda olur mu? baktım bulamadım.
forumda konuyla ilgili yararlı bilgiler var ama süreyle ilgili net cevaba ulaşamadım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.tşkrlr
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Motor u yıldız bağlantıda çalıştırırsın önce yüksek akım çeker normal akım çekinceye kadar çalıştırırsın ampermetrede akım sabit kalana kadar geçen zaman yıldız dan üçgene geçiş zamanı dır.
sn @ahnur uygulamada dediğiniz gibi mi yapılır? şuan elimde 18 motor var hepsini tek tek öyle mi bulmam lazım? daha kısa yolu yok mu?
 
6 saniye normal uygulamadır.
 
Bütün motorları sırayla devreye girerse sorun olmaz
 
Zor mu hepsini ayarlamak. Birkere ayarlayacaksin biraz zaman ayiracaksin tabi. Ilk basta sureleri uzun tut. Sonra tek tek gec motorun basina ince ayar cek. Maksimum 1 saatini alir.ampermetre sagbitlendigi an ucgene gecis anidir.
 
Bir arkadaş motorun kw gücünü 3.02 ye bölerek bulunabileceği söyledi varmı böyle bir formül
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst