VGA transmitter metraj sorunu

gemre

Üye
Katılım
2 Tem 2009
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
53
Arkadaşlar Merhaba,
piyasada satılan VGA transmitter-recieverların ortalama mesafesi 15-20 m. civarında vd fiyatı da 80 TL dolayında. Bu mesafeden daha uzaklara veri aktaran daha profesyonel sistemler ise oldukça pahalı. Bana VGA veri aktarımını uygun maliyetle ve 600 m. civarında yapabilmek için ne gibi tavsiyeleriniz olabilir? Bu tarz bir projeyle daha önceden çalışanlar oldu mu acaba? Bu arada şunu belirtmeliyim: Ses aktarmama gerek yok ve tek kanal işimi görür.
Teşekkürler...
 
Bu kadar mesafe için vga aktaran cihazlar varmı bilmiyorum ama sana bi alternatif önerebilirim eğer arada ağ bağlantısı var ise ultra vnc gibi yazılımlarla ekran görüntüsünü ağdaki diğer bilgisayardan alabilirsin hatta bilgisayarı uzaktan kullanabilirsin eğer ağ bağlantısı yoksada 600m için kablosuz ağ alternatiflerini araştır bence bulman daha kolay olur.
 
Cevap için teşekkür ederim.Ancak benim kullanacağım sistemde alternatif olmayacak yani transmitter vasıtasıyla aşmam lazım. Ancak evlerde kullanılan basit transmitterların devrelerinde ne gibi bir değişiklik yapabiliriz? Sanıyorum soruyu bu şekilde sormam daha iyi olacak. Ya da daha da abartırsak böyle bir vga transmitter devre yapma konusundaki fikirleriniz nelerdir?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,216
Mesajlar
915,874
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst