UPS sorunu

adiga

Üye
Katılım
23 Ocak 2009
Mesajlar
154
Puanları
1
Yaş
35
Merhabalar, arkadaşımın biri ups verdi. uzun zamandır kullanmıyordum sorunu varmı yokmu bilmiyordum. yeni akü aldım ve cihaza taktım.

UPS şebekeye bağlı iken şarj aletimi bağladım şarj etti. Şebeke fişini çektim fault ışığı yandı. şebekeyi tekrar bağladığımda fault ışığı sönmedi. telefonum şarj olmadı.

sanırım cihaz elektriğin geldiğini anlamadı. aküyü doldurup denedim durum aynı.

sorunun kaynağı ne olabilir.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Şebeke giriş sigortası atmış olabilir. Daha onlarca sebep söz konusu
 
@serkan_48 , @tknsyn ustalarım siz de hiç bir şeyden anlamıyorsunuz. lastiği gevşemiş haberiniz yok. upslerin fault ışığı onun için yanar.
askerde devre kaybı elektronik tamircisi bir arkadaşım vardı. eskiler bilirler; kasetçalar getirdiler mi. ilk söylediği şey lastiği gevşemiş bırak değiştirip tamir edeyim derdi. o gün bugündür. arızaya gelen her makina için "lastiği gevşemiş" deyimini kullanırım. böyle marka, model, görsel paylaşmayanlara söylenecek en güzel söz...
 
bende schnaider var oda öyle yapıyor, aküyü ayırıp ac fişi de çekip az bekleyip fişi takınca çalışıyor sonra aküyü bağla çalışıyor her seferinde böyle, akü bağlıyken ac yi algılamıyor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,761
Kullanıcılar
449,977
Son üye
keskiyan

Yeni konular

Geri
Üst