Online ups ve lazer makinası yardıma ihtiyacım var.

adidas19

Üye
Katılım
26 Kas 2011
Mesajlar
27
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba değerli ustalarım kız kardeşime güzellik merkezi açtık, ama Şebeke elektriğinde dalgalanmalar oluyor ve lazer epilasyon cihazı o anlarda stabil çalışmıyor. Lazeri aldığımız yer regülatör taktırın demiş. Cihaz tam yükte 1200 w etiketine sahip. Bilindiği üzere online ups’ler regülatörden daha hızlı tepkime veriyor dalgalanmalara. Elimde bir online ups var 900 w (3 akülü) bunu cihaza taksam sorun olur mu ? Amacım elektrik gittiğinde cihazı çalıştırması değil. Tamamen şebekeden gelen elektriğin dalgalanmalarını tolere etmesi. Sizce bu işi görür mü 1200w lazere 900 w ups?
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Merhaba değerli ustalarım kız kardeşime güzellik merkezi açtık, ama şebeke elektriğinde dalgalanmalar oluyor ve lazer epilasyon cihazı o anlarda stabil çalışmıyor. Lazeri aldığımız yer regülatör taktırın demiş. Cihaz tam yükte 1200 w etiketine sahip. Bilindiği üzere online ups’ler regülatörden daha hızlı tepkime veriyor dalgalanmalara. Elimde bir online ups var 900 w (3 akülü) bunu cihaza taksam sorun olur mu ? Amacım elektrik gittiğinde cihazı çalıştırması değil. Tamamen şebekeden gelen elektriğin dalgalanmalarını tolere etmesi. Sizce bu işi görür mü 1200w lazere 900 w ups?
2=2, 4=4, 900=1200? sence eşit mi? ki elektronik cihazlarda her ne kadar eski bir kural olsa da tüketilenin/tüketicinin 3 katı kadarı uygundur. stabil çalışması için.
 
UPS ler görünür güce göre KVA olarak anılır. Aktif güçleri KW besleyecegi alıcıya göre değişir. Sizin en az 2 KVA lik bir Online UPS edinmeniz de fayda var.
 
Cevaplarınız için teşekkür ederim. 2 kva bir ups ile cihazı besledim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,765
Kullanıcılar
449,978
Son üye
food_eng_1952

Yeni konular

Geri
Üst