tork kontrol

arkadaşlar hepinize teşekkur ederim... ben control teknik kullandım çok iyi çalışıyor... yaptıgım iş loadcell kontrollu sarıcı uygulaması. tekrar teşekkurler...
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Ben, çevresel hızı sabit tuta, kumaş sarım sistemi içn, İNOVANCE diye bir cihazla çalışıyorum. İyi çalışıyor. Birde, ATV-31 ve 71 modellerde, encodr kartı veya özel kartlarını takarak çalıştırmak mümükündür diye biliyorum. Telemecanique , bu konuda yardımcı olur.
 
sabit kesitli lehim teli çekmek için lenze sürücü kullanmıştım. parametreleri gayet basit sıcaklık ve faz kayıplarında problem yaratmıyor. tavsiye ederim.
 
Sarma uygulamalarında ve özellikle geribeslemesiz tork kontrol uygulamalarında ABB nin tüm cihazları gayet verimli çalışmaktadır. Bir tel çekme makinasında istediğiniz oranda yumuşak tork verebiliyorsunuz. Geribeslemeli olacaksa onuda PID kontrol makrosuyla hatasız yapabiliyorsunuz.
 
Abb bazı modellerini var onları sorup öğrenebilirsiniz birde MicroMaster m440


K-Line Makina
 
DÜŞÜk GÜÇlerde Abb Acs 350 YÜksek GÜÇlerde İse Abb Acs 800 Drİverlerİ Gayet İyİ SonuÇlar Verİr...
 
Emerson Kontrol Teknİk Elle Bİle Tork KontrolunÜ Olcebİlecek Kadar Hassastir
 
birlik otomasyon kardeşim;
basit bir uygulamada, örneğin yükün fazla olmadığı bir sarıcı çözücü uygulamasında, sarıcı ve çözücü tarafındaki yüklü ve yüksüz durumlarındaki yarıçapları arasında büyük farklar olmayan uygulamalarda, sürücünün marka ve kalitesinin çokta önemli bir etken olacağını zannetmiyorum. İşi zorlaştıran yükün ne kadar olduğudur. Bilindiği gibi hız ve tork ters orantılı olarak değişir. Kullanacağın sürücünün kalitesi ise; yük, silindirin yüksüz ve yüklü hallerindeki yarıçap farkıyla doğru orantılı olarak değişir. ABB marka ACS800 DTC sürücüler yükün ve bahsedildiği şekilde yarıçapın arttığı durumlarda sana kolay ve kaliteli bir çözüm sağlar.
 
Acs800 den dahah uygun fiyatlı acs350 liyide kulanabilirsin.Dilimleme makinesinden tutta baskı makinasına kadar birçok çzögüde sargıda kullandım ve memnunum www.klinesistems.com
 
bence de acs 800 kullanabileceğin cihazlar arasında en uygun fiyatlısı ve işine yarayabilecek kullanımı çok basit bir sürücü acs serisinden 400 550 ve 600 de var ama bence acs 800

hem skalar hemde tork modunda çalışmanı sağlıyor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,498
Mesajlar
918,065
Kullanıcılar
450,488
Son üye
gurkancanbey

Yeni konular

Geri
Üst