tork kontrol

ABB ve Siemens kullandım.Ama en iyisi (bence) Control techniques.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
merhabalar bütün arkadaşlara teşekkürler herkez kendi çapında iyi yada kötü değişik ürünlerle kendi
preblemlerini çözdüklerini gördüm bende hiç bir ürün hakkında yorum yapmadan sadece bu işin uzmanı
CONTROL TECHNIQUES diyorum çünkü bende extrüzyon işinde ısıl işlem görmüş plastik levhanın hatve işleminde hız akım tork üçgenini kullanarak ürün prosesinde %0,5 değerlerindeki hassasiyette çalıştın
bunuda control techniques in UNIDRIVE 1405 serisi ile mükemmel bir şekilde sağladım herkezede tavsiye
ederim herkeze kolay gelsin
 
Conrol teknik *se* modelinde mükemmel uygulanıyor. kontrol edersen iyi olur
 
bun konuda Danfoss un VLT AUTOMATION DRİVE FC 301 VE 302 ınden birisini tercih edersen mennun kalırsın abb den daha ıyı kullandıkca anlayacakısn
 
benim sorunum da tork kontrolünde motorun çıkışı 120 rpm redüktör tarafında redükte edilmiş. acaba bu olayda motorumum değerlerinde normalden farklı bi deişikliklik yapmam gerekiyomu?
yani redüksüyon farkından dolayı motora yük binermi yoksa yük azalırmı
vereceğim tork referansı kullanacağım motoru aşarmı?
 
arkadaşlar tork kontrolü pek dedikleriniz gibi değil gibime geliyor. 1 soru : sabit hızda , tork kontrolü yapılabilir mi sizce?
 
benim tavsiyem control teknik işletmemdekullanıyorum iyi sonuç aldım
 
arkadaşlar asenkron motor ve sürücü kullanarak 2Nm tork la sıkma işlemi yapmak istiyorum yani sürücü 2Nm yi görünce duracak
 
Birlik otomasyon isimli arkadsım,site içnde bu isimle arama yaptığımda birlikotomasyon şiketine rastladım.bu sirketle profosyenel anlamda bir bağlantınız var mı?şirketin açılımlarında babamın yangında zarar gören flexo tifturuck ve dilme makinalrıınn elektronik alet ve torkla ilgili uygulamalrına rsatladım.Ben bu problemleri çözmekte yetersiz kaldım ,profosyenel bir desteğe ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim.
 
Rıdvan Sana tork switch i tarzı birşey lazım.Ya da sürücüyü Belli bir akımı görünce durduracaksın.Oda hata akımı tarzı bişey olabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,615
Mesajlar
919,038
Kullanıcılar
450,617
Son üye
Fatih Gültekin

Yeni konular

Geri
Üst