Teknik Eğitim Fakülteleri İle İlgili Gelişmeler!

Halen taruzda görüyorum.teşekkürler verdiğiniz bilgiler için(?)

sayın selefkos

bunun adı ne taaruzdur, ne de sizin şahsınıza yönelik bi durumdur. bizim ortak derdimiz diğer teknik öğretmen arkdaşların bu konuya ilgsiz kalmasıdr. ortada yanlış anlama varsa lütfen k bakmayın. aramıza hoşgeldiniz ve bundan sonra forumu düzenli takip ederseniz tüm gelişmelerden haberdar olursunuz...
 
Aslında buradaki en önemli nokta komisyonda veya mecliste yapılacak değişiklikler. Mecliste bu yasaya ilave bir cümle ekleyip mezun ve okuyanların durumunu netleştirebilir. Artık top Yök'ten çıktı gibi. Bence bu işi YÖK meclise bıraktı. bilerek açık bıraktılar bu noktayı. İnanyıroyım ki yasanın son halinde herkesi kapsayan bir düzeltme yapılmış olacaktır.

Sayın fumay,
size katılıyorum fakat yapılacak olan yasaya ağırlığımızı koyarsak bazı şeyleri kazanabiliriz. şeytan azapta gerek deyip bize yardımcı olabilecek her kese ulaşarak güçlü bir lobi oluşturmak hatta bunun içinde milletvekilleriyle görüşmek ve meclise gitmekte olmalı.
 
Teşekkürler arkadaşlar.......

--------------------------------------------------------------------------------

Hoşbulduk...Volkan kardeşim....

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba .....Alix1.....kardeşim. ben kocaeli üniversitesinde okuyorum.Sen okuyormusun ve okuyorsan hangi üniversitede?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
selefkos, arkadaşım aramıza hoşgeldin senin de bizlere çok güzel bilgiler katacağına eminim
 
Aslında Selefkos arkadaşımızın armıza katıldığı iyi oldu.Bir konu hakkında yazışıyoruz ama daha birbirimizi tanımıyoruz.Belki ortak paydalarımızdan dolayı burda buluştuk ama bunun menfaatçi bir yaklaşım olduğunu düşünmüyorum.
Mesleki Teknik eğitim kanununun çıkarılırken Ülkemiz için en mükemmel şekilde çıkması için akıl akıla veriyoruz.

Ben Edirne Uzunköprü End.Mes.Lisesin de elk. öğretmeni olarak görev yapıyorum.Meslek hayatında 10.yılımı doldurdum.İst Marmara mezunuyum.
 
Merhaba .....celebig33......kardeşim .Hoşbulduk.Edindiğim bilgileri sizle paylaşmak beni mutlu edecek.Tekrar hoşbulduk kardeşim
 
Merhaba.....Alix1.... Sizinde bildiğiniz gibi bizim en önemli sorunumuz iletişim.Bu konuda ki düşüncelerinize katılıyorum.Birlik olmanın en önemli köşe taşı birbirini iyi tanıyan insanlardır.
 
milli eğitim bakanı hüseyin çelikten tef'liler için bir açıklama…

http://www.tekev.org/Gazete/gazete155.pdf

İlk haberde YÖK başkanı ne demiş:

Özcan, Teknik Eğitim Fakültelerinin mevcut öğrencilerini mezun edinceye kadar öğrenime devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Bu adamlar mezunları ve şimdiki okuyanlar hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyor. Bu kesin ortada. Ancak bu durum mecliste çözülür. Bu YÖK ne olduğunu en başından biliyoruz zaten.

Siyaset ise siyaset. Bu işin takipçisi olan ve düzeltilmesine katkıda bulunan milletvekiline oyu basıcam. evdekileri de bu konuda yönelndircem.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,260
Mesajlar
916,276
Kullanıcılar
450,082
Son üye
feritkvl14

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst