TEF mezunları için MÜHENDİSLİK HAYIRLI UĞURLU OLSUN

adil_adil

Üye
Katılım
31 May 2009
Mesajlar
141
Puanları
1
Yaş
43
Merhaba
aşşağıdaki haberleri paylaşmanızı tavsiye ederim



Teknik Öğretmenlere Mühendislik İmkanı Nisan'da...




Teknik öğretmenlere yönelik mühendislik tamamlama programlari Marmara, Gazi, Fırat ve Süleyman Demirel Üniversitelerin in Teknik Eğitim Fakültelerinde başlayacaktır. 18 Nisan 2013 tarihinde ÜAKta görüşülecek olan program, Nisan ve Mayıs aylarında duyuruya çıkacak ve sıralama sınavı ÖSYM tarafından yapılacaktır.

TüM DALLARDA açılacak programlar için sadece ve sadece 4 ders alınacak ve TEFlerde hazirlanan bitirme tezi mühendislik tezi sayilacagi icin mühendislik tezi hazırlanmayacaktır.

Hayirlara vesile olsun

Prof.Dr. Koray Tunçalp,
Marmara Unv.

NOT: Bu e-postayi ogrencilerinizl e ve mezunlarinizla paylaşmamanızı TEKEV rica etmektedir.
 
Keşke paylaşmasaydınız. Mühendis odaları lobi faaliyetleri ile bu durumu engellemeye çalışacaklardır. ÜAK'tan karar çıktıktan sonra herkesin haberi olması daha iyi olurdu.
 
Öğrendiğim kadarı ile sizleri bu konuda bilgilendirmek istedim;Bu tamamlama programı ile ilgili bir hocamız Ankaraya gitti ve bize orada edindiği bilgileri aktardı.ÖSYM tarafından yapılacak olan sınav da herkes kendi alanından girecek ve başarılı olması halinde tamamlama programına hak kazanacak.Tabii burada halihazırda teflerde okuyan öğrenciler biraz daha avantajlı olacak taze bilgilerle.

Sayın adil_adil in de dediği gibi hepimize hayırlı olsun İnşallah bu sefer güzel şeyler olur
 
Keşke paylaşmasaydınız. Mühendis odaları lobi faaliyetleri ile bu durumu engellemeye çalışacaklardır. ÜAK'tan karar çıktıktan sonra herkesin haberi olması daha iyi olurdu.
isterseniz söyleriz silerler

benim açımdan sıkıntı yok.

Ama bu 28 şubat mağduru olan bizlerin mağduriyetidir.

Çözmek 28 şubat mağdurlarının hakkını vermeye çalışanların boynunun borcudur
 
Bu sınavı çok zor bir sınav yapacaklar gibime geliyor. Bakalım artık bunada şükür...
 
Bu sınavı çok zor bir sınav yapacaklar gibime geliyor. Bakalım artık bunada şükür...

Zor olmasından değil de KPSS gibi sınavlarda çıkan torpil olaylarının olmasından korkuyorum ben. İnşallah öyle her önüne geleni mühendis yapmazlar. Zor ve adil bir sınava saygı duyarım; başaramasam bile.
 
Sn nefer87 arkadaşım,
Bence sınav kolay olsun tüm arkadaşlar sınavda başarılı olsun ve mühendis olsun. Biz kendi içimizde çok kişi olması diye konuşmaya başlarsak biz biteriz. Mühendislerin bizler için düşündüklerini biz kendimiz için düşünmeyelim öte yandan başarısız olanlar ne olacak yine teknisyenliğe devam mı edecek yazık değilmi o kişilere ayrıca Devlet bu konuyada bir çözüm bulmalı ve mühendis olamayanlarada bir ünvan vermeli diye düşünüyorum
 
Bu devlete hakkımı helal etmeyeceğim. Biz türev integralin anasını ağlatıp okulda yırtına yırtına diploma alıyoruz. Yıllarımızı veriyoruz öss kasıyoruz. Adamlar iki üç derse mühendis oluyor. Oooh ne rahat
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,964
Son üye
lelaxi

Yeni konular

Geri
Üst