tedaş branşman hattı

muayene memurunun nelere dikkat ettiğine bağlı olarak değişir. ayrıca bölgelere göre alışılagelmiş uygulamalar da standardize olamamayı tetikleyen bi unsurdur. ama genelde hava hattı branşmanlarında da NYY zorunlu kılınıyor.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
YVV (NYY) ts212 kablolar

KULLANILDIĞI YERLER: Enerji kablosu olarak toprak altında, kablo kanallarında, hariçte ve dahilde, yer altında, tatlı suda, (özel olarak imal edilmesi halinde) tuzlu suda, enerji santrallerinde, endüstriyel tesislerde ve şalt tesislerinde kullanılır.
YAPISI: Tek damarlılarda 1.5-10 mm2ye kadar tek telli, 10 mm2 den 300 mm2 ye kadar çok tellidir. Yalıtkan kılıfla yalıtılmış ve üzerine dış kılıf geçirilmiştir. 2-4 damarlılarda 10 mm2ye kadar tek telli, 10 mm2den büyük kesitlerde çok tellidir. Birbirine burulmuş damarlar üzerinde ortak kılıf ve üzerinde siyah renkli dış kılıf vardır.
EN YÜKSEK İLETKEN SICAKLIĞI: 70°C
ANMA GERİLİMİ :0,6/1 KV
bu bilgilere göre direk ve ev arası kablonun NYY olmasında fayda var.bizlerde bu konuda ısrarcıyız.yaklaşık 10 yıldır Şebeke de kullanıyoruz.imalat veya montaj hatası olmassa arıza yapmayan uzun ömürlü bir kablo.
kolay gelsin
 
arkadaşım kablonun rengi önemli değil beyaz da olsa nyy olması lazım. nym kablo çekemezsin.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,258
Mesajlar
916,272
Kullanıcılar
450,082
Son üye
halefly

Yeni konular

Geri
Üst