Tag ler hakkında

seroman

Üye
Katılım
26 Haz 2008
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
36
arkadaşlar merhaba.
sorum şu:
wincc de bir internal tag tanımlamak istiyorum. ama bu taga 1 den fazla veri eklemek istiyorum yani tagi dizi halinde kullanmak istiyorum.böyle birşey mümkünmü?bu tag ıda hem vb scriptten hemde c scriptten okuyup yazmak istiyorum....
Herkese şimdiden çok teşekkürler...
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
wincc taglarını tek içerik olarak kullanabilirsin diye biliyorum, bunun yerien diziyi VBS ya da direk C scriptleri ile yaz ve ardından tag'a aktarmak yerine wincc içerisindeki bir değişkende saklasan nasıl olur?
 
Titus hocam meraba uzun süredir giremiyordum siteye. Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. Aslında C script ile raw tag i dizi olarak kullandım. Söylediğin yöntem gayet mantıklı geliyor bana ancak mesela benim sorunumu söyleyeyim sana gerçi o işi bitirdim ben artık ama öğrenmenin zararı olmaz.Benim wincc de taglogum var ve bir sayfamda online table ım var. belirli zaman aralıkları seçtiğimde değerler tabloma dökülüyor. işte bu dökülen değerleri ben excele aktarmak istiyorum. işin enteresan tarafı excele aktarmayı vb ile yapıyorum. ama tabloya gelen değerleri c ile okuyabiliyorum:) eğer tablodaki değerlere vb ile ulaşabilseydim sorunum kalkıyordu dizi çözümünü kullanmama gerek kalmıyordu. tabi olmayınca benim de aklıma bu geldi. Şimdi senin söylediğin yöntemem gelince hocam tek bir değişken tanımlayıp buna hem c ile hem basic ile ulaşmam mümkünmü?
herkese kolay gelsin...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,756
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst