tablet pc'den hmi

Bunu iphone da neredeyse tüm plc ler icin yapabilirsin siemens icin wincc nin dogrudan iPhone sürümü var ayrıca iphone da myscada programı ile bircok plc ye ulaşabilirsin omron siemens allen bradley vs
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
hangi plc markası windows 8'i destekliyor ki tabletten Scada gerçekleştireceksiniz?
 
hangi plc markası windows 8'i destekliyor ki tabletten scada gerçekleştireceksiniz?

Dedigin gibi bi kac yil yada ay sonra win 8 e uyumlu halede getirseler ve senin tek sorun olarak gordugun uyumsuzlukta kalksa yine desteklemez !!!

Cunki tabletler normal win8 degil win8 rt. Dir windows 8 li diye su siralar tanidiginiz tabletlerin isletim sistemi windows rt dir bu isletim sistemini gorunum olarak taklit oldugunu dusunun direver yukleme secenegi falan oyle genis degil bir nevi cakma win 8 gibi dusunun adi ustunde win 8 in mobil surumu:)

A10 cihazımdan gönderildi
 
Tablet PC lerin normal windows olanları var örneğin HP slate ve ayrıca casper' in asus un bazı tablet windows modelleri var, ayrıca ipad ve android tablette bildiğin scada yazılımlarıda var. Tam ne yapmak istediğini bilmiyorum ama bunlarla bir çözüme gidebileceğini düsünüyorum.
 
işletim sistemini değiştirmek gerek.
ama uzaktan bağlantı yaparak bir hmı sistemine bağlanıp onu tabletten yönetebilirsin.
 
Merhaba,
İşletim sistemi bağımsız, Platform bağımsız bu işi yapabiliyoruz. mail adresiniz yollarsanız yaptığımız panellerin örenklerini size gönderirim.
 
Merhabalar,

TCP/IP ile haberleşebilen plc yi Wifi ile android veya ios üzerinden kontrol için birçok Scada nette geziyor. Ancak açıkçası karar veremedim. Önerebileceğiniz, tarafınızdan test edilmiş uygulama tavsiyesini bekliyorum.

Teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,780
Kullanıcılar
449,982
Son üye
admik

Yeni konular

Geri
Üst