Windows İşletim sistemi olan Tablet Pc almak istiyorum

Katılım
18 Ocak 2008
Mesajlar
1,068
Puanları
156
Yaş
39
Herkese selamun aleyküm www.kontrolkalemi.com/forum ailesi herkesin bayramı mübarek olsun...

Windows İşletim sistemi olan Tablet Pc almak istiyorum Fakat hiç elime düşmedi ve kullanma inceleme şansım olmadığı için böyle bi konu açma ihtiyacı hissettim.

Araştırdıklarıma göre Windows 8 işletim sistemli tabletler piyasada mevcut ve fiyatları da diğerlerine nazaran epeyce tuzlu Fakat bu tabletlerin içinde bildiğimiz harddisk mi var yoksa hafıza kartı benzeri bir bellek falan mı var ?

Ayrıca bu cihazlar ile USB kanallarını verimli olarak kullanabiliyor muyuz ? Örneğin :

Bir pic programlamam gerekti pic programlayıcı cihazımı bu tablete bağlayıp mikroc yada proton basic yada pic basic gibi bir programı bu tabletlere yükleyip kodları derleyip programlayıcı ile yükleme yapabiliyormuyuz ?

Yada bir plc yada akıllı röle gibi cihazlara program atıp sahada ( Fabrika ortamı ) etkin bir şekilde kullanabiliyor muyuz ?

Böyle bir cihaz almak mı daha akıllıca yoksa 10" netbook mu almak daha akıllıca ? netbook ların içinde bildiğimiz bilmem kaç rpm sata harddisk var istediğimiz işletim sistemi ile çalıştırabiliyoruz fakat tedaülden kalkmış olan xp ile daha rahat çalışıyorlar çünki elektronik donanımları düşük Elektronik donanımı yüksek olanlarda var elbette ama bu cihazlar da tabletlerden daha pahalı ;)

Atom işlemci 1Ghz ram 1 Gb pek verimli bir alet değiller Fakat en hızlı laptop ile aralarında port kullanımı olarak neredeyse hiç bir fark söz konusu değil ;)

Siz olsanız ne yapardınız ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,129
Mesajlar
915,280
Kullanıcılar
449,846
Son üye
g-silver

Yeni konular

Geri
Üst