CNC İçin Gereken Elektrik ve Elektronik Malzemeler

Aşağıdaki linke göre sadece lisans alınabiliyor.

Planet CNC
 
Arkadaşlar, yazılımın lisansı haricen satılıyor. Türkiyedeki firma satıyor mu bilmiyorum, kart ve lisansa birleşik fiyat veriyor. 440 dolar + KDV.

Yurt dışında lisans 70 euro. 9 eksen kart 130 euro. 4 eksen 100 euro. Yol masrafı 10 euro.

Bende iki kart da mevcut. 4 eksen olan şu an bana lazım değil. Dileyen olursa yollarım. Yazılımın Türkçesi mevcut.

Kazım arkadaşın dediği gibi eski versiyon yazılımlar açık. İlgili sitede eski versiyonlar mevcut. Ama ben henüz kullanmadım. Kart ile bir sorun çıkarıyor mu lisanssız bilmiyorum. Zaten yine internetten indiriyorsunuz, size e mail ile şifre yolluyorlar, parayı bu şifreye ödemiş oluyorsunuz.

Satır sınırı var mı yada varsa nedir bilmiyorum. 13 milyon satıra kadar G kodu elde ettim. Bu kartın benim açımdan bir avantajı var ; opsionel olarak SD kart bağlamak mümkün ve yazdığınız programı PC olmadan o kart üzerinden makinada çalıştırabiliyorsunuz. Bunun fiyatı da 35 euro.

Satıcı firma Slovenyada. Oradan buraya geliş 15 gün sürüyor. Ordaki gümrükten çıkış 3 gün sonra gerçekleşiyor. Kartların düzgün bir ambalajı yok. Kutulu bile değil. Fakat satıcı ile iletişimde sorun yok. Konuyla yakından ilgileniyor. Burdaki gümrükte de bir sorun çıkmıyor. Sadece biraz fazla bekliyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst