Sizce En İyi Pense Hangisi?

Daha önce bir konuda bahsetmiştim. Bir milyoncuda satılan penselerden kullanıyorum.Garibanlık işte. 1600 kva trafonun kompanzasyonuna nh takarken ( enerji altında) NH altlığını, sigorta ile kısadevre yaptırdım. Pense hariç herşey patlamıştı.Knipex 60 lira ise ve 30 yıl dayanıyorsa, bu pense de 3 lira ise ve 2 yıl dayanıyorsa, 2 yılda bir bundan almak daha kârlı. Hem değişik renklerde penseleriniz olmuş olur. Eskilerini de demir fiyatına satıp, paranın bir kısmını amorti edebilirsiniz :)

gerçekten süper bir yaklaşım tebrikler:)))
 
Knipex bizim sektörde vazgeçilmez bir markadır yan keskisinden papuç penselerine kadar...
 
ben yıllardır knıpex kullanıyorum özellikle yan keskisi çok iyi aslında 1983 yılından beri sakladığım bir pensem var orbis almanyadan amcam getirmişti valla ona kıyıpta kullanamıyorum orbis pense yankeski lerde çok güzel aslına bakılırsa yerli malından şaşmamalıyız ama....
 
Bence izeltaş amacına uygun kullandığınız takdirde ömür boyu garantisi var.Alırken yetkili satıcısından almanızı öneririm.Klemens tornvidası wiha izeltaşın klemens tornavidaları biarz sorun çıkarıyor.
 
Yerli malı ürünler kullanmadığımız sürece yerli ürünlerimizi knipex veya başka kaliteli ürünlerin ayarına vardırmamız mümkün değildir.

Özeleştirede bulunalım, sanayimize sahip çıkalım ki, daha iyi ürünler üretebilsinler.
 
bencede izeltaş hem ödediğim paranın hemde işin hakkını veriyo
 
abi ne yan keskiymiş bizim elimize okulda topla 35liraya bir çanta aldırdılar hayla kullanıyoz :D
 
tabi ki izeltaş
yerli malı yurdun malı herkes onu kullan malı derim ben herkese
 

Forum istatistikleri

Konular
128,604
Mesajlar
918,989
Kullanıcılar
450,605
Son üye
vuralaga

Yeni konular

Geri
Üst