Schneider Electric Twido ve Micro PLC programlama kablosu

Katılım
1 Eki 2009
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
47
Schneider Electric Twido ve Micro PLC programlama kablosu

Stok Adedi = 1 Adet

Ürün 3 parçadan oluşmaktadır.Konverter,plc kablosu,ekstra haberleşme adaptörü.
Ürünümüz Twido ve Micro PLC ile bağlantı testleri yapılarak imal edilmiştir.İki modellede haberleşmesinde bir problem yoktur.
İsterseniz arada bir USB - RS232 çevirici kullanarak seri portu olmayan bilgisayarlardada kullanabilirsiniz.Usb cevirici ile testleri yapılmış bir problem oluşmadığı gözlemlenmiştir.
Kablo tarafı yerli üretim ,konverter tarafıda yurtdışından temin edilmektedir.
Konvertörün beslemesi PLC üzerinden sağlandığından harici bir güç kaynağına ihtiyaç yoktur.
Ürün kablo bağlantıları sebebiyle sadece Twido ve Micro Plc’ler ile haberleşir.İsterseniz ürün ile birlikte gönderilecek olan klemensli bir modül sayesinde +5 volt beslemesini dışarıdan vererek herhangi bir RS485 haberleşme protokolüne sahip haberleşme pin’leri bilinen cihaz ile kullanabilirsiniz.
Kablonun uzun süreli testlerinde bir problem yaşanmamıştır.Ürünün kullanımından dolayı oluşabilecek zararlardan kullanıcı sorumludur.Hiç bir şekilde mesuliyet kabul edilmez.

İstendiği taktirde ücretsiz olan Twidosoft v3.5 yazılımı gönderilecektir.

Her türlü sorunuz için mesaj göndermekten çekinmeyiniz.

Ürünün satışı "satıcı ve alıcı riskini" en aza indirmek için sadece gittigidiyor.com üzerinden yapılmaktadır.
 
merhabalar kolay gelsin.benim size bir sorum olacak daha doğrusu sizden bir çözüm isteyecektim.ben daha önceden Rs232 den Rs485 dönüştürücü yapıp bu dönüştürücü ile siemens s7200 bağlantı yapmıştım.şimdi ise twido ve modicon'a bağlantı yapmak istiyorum ve gerekli kablo ve bağlantıları yaptım ama bağlanamadım.acaba bağlantı ayarlarını yada seri com ayarlarını söyleyebilir misiniz?Çalışmalarınızda başarılar dilerim
 
Merhabalar,
Telemecenique marka plc'lerden Twido,Micro,Premium modellerinin bağlantı şekilleri hep aynıdır.Twido ile bağlanacaksanız aslında program kurulduğu zaman gelen default ayarlar yeterli olmaktadır. Bu ayarlar 9600,8,n,1 şeklindedir.
Bazı orjinal olmayan ve internette dolaşan rs232-rs485 kablolar arada usb çevirici kullanıldığı zaman haberleşme problemi çıkarmaktadır.Twidonun haberleşmesi için pin bağlantılarınızın doğru yapıldığını kontrol ediniz.
Arada Usb çevirici varsa;
Twidosoft programında File menüsünden Preferences sekmesini tıklayıp açılan pencerede Connections Management bölümüne girerek haberleşme portunuzun ayrarlarını yapınız.Bu işlem bittikten sonra PLC menüsüne gelerek select connection bölümüne tıklayarak hangi port ile bağlanacağınızı seciniz.
Bu şekilde ayarlarınızı yapıp tekrar deneyin.
İyi çalışmalar
 
Arkadaşlar şuanda elimde ürün kalmamıştır.10 gün sonra tekrar satışta olacaktır.
 
satış bittiği için konu kontrolkalemi çöplüğüne taşınmıştır.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,216
Mesajlar
915,874
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst