sıvı sevıye rölesı:(

ssrr

Üye
Katılım
7 Kas 2007
Mesajlar
22
Puanları
1
Yaş
39
herkese kolay gelsın...benım sızlerden bır rıcam olacak.yardımcı olursanız sevinırım. yarına yapmam lazım....sorunum su:şimdi 1adet pano yapılmıs kuyu panosu....bu pano revizyon edilecek sistemı gördum...malzeme lıstesını aldım..bu işi yarına projelendırıp bıtırmem gerekıo...panoda 1adet kontaktor 1adet termık 2 adet sıvı seviye rölesi 1 adet pako 3 adet sinyal lambası var.....2 adet kuyu var 1.kuyu motorun oldugu kuyu yerın altından gelıyo su bu kuyuda alt ve ust proplar var..2kuyuda ıse ana sebebeke valfı var bundada alt ust orta propları var.1 kuyudakı motorum 2..kuyuya su basacak...çalısmasıda söle ben pakoyu açtıgım zaman 1.kuyudakı motorum 2 kuyuya su basacak ayrıyeten 2 kuyudakı valfımde enerjılenıp sebeke suyunu acacak...2 kuyudakı suyum ust seviyeye geldıgı zaman sebeke suyumda 1. motorumda duracak...bu işlem otomatok olark yapılacak....sinyal lambalarının görevide 1.lamba 1kuyu susuz.2.lamba.2.kuyu dolu.3lamba arıza.sıvı seviyenın 1tanesının markası entes:ssr-04..bunun projesını çızıp anlatırsanız hayır duamı alırsınız anca:((herkese tşk ederimm..



_________________________________________________

Düzenleme: ŞaŞKıN

Türkçe'de "w" harfi yoktur. Türkçeyi düzgün kullanmaya özen gösterin bir daha mesajınızı düzenlemek için bu kadar uğraşmam!
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Sayın ssrr arkadaşım !
Bu konuda sitede bir kaç tane konu var. Arama yapsaydınız bulurdunuz. Mesleki yardımlaşma bölümünde Dalgıç Pompa Sıvı Seviye Rölesi adı altında benim çizdiğim şema işine yarar sanırım. Sadece şemada, bahsettiğiniz kuyuda su yok gibi arıza sinyalleri yok. Kolay gelsin.
 
evet görüm sayın sef usunmeden çiziıp koymusunuz elınıze saglık...bu sinyal lambalarını proplardan alsam olurmu acaba dah aonce hiç kullanmadım ssr o yuzden bilmıyorum....
 
Proplardan o enerjiyi alamazsınız. Ssr, nin 5 v. veya o civarda bir gerilimle çalışırlar.
 
tamam sagolun sefim ben alacam cevabı aldımm çok saolun...




_________________________________________________

Düzenleme: ŞaŞKıN

Türkçeyi düzgün kullanmaya özen gösteriniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,726
Kullanıcılar
449,961
Son üye
omr70

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst