QUAD CIHAZI KULLANIM AMACI

uye46

Üye
Katılım
4 Kas 2009
Mesajlar
91
Puanları
1
Yaş
41
Merhaba arkadaşlar QUAD cihazının kullanım amacını açıklayabilirmiyiz.tüm kayıt cihazları ve dvr lar zaten görüntüyü bölme ve secme özelliğine sahip kontrol odasındaki kullanımı hariç başka hangi amaçlar ile kullanabiliriz?

mesela güvenlik kamerasını drek tv ye bağladığımızda görüntü gayet güzel ama kayıt cihazına yada dvr kart a taktığımızda görüntü neredeyse yarı yarıya düşüyor quad ı bunu içinde kullanabilirmiyiz?
 
merhaba
quad ın kullanma amacı kişilere göre değişmektedir dvr kartı olanlar kamera görüntüsünü insanlara göstermek için pc den ayrı olarak çalıştırmakta veya kayıt yapmak istemeyen sadece ben göreyim kayıt istemez diyenler için kullanılacak bir caihazdır bu tarz kayıt istemeyen veya dvr kart kullanıpta pc den farklı olsun benn pc yi kullanırken müşterilerm beni görmesin diyen insanların kullanabileceği ideal ve basit bir cihazdır aynı swicheerler gibi
saygılar
 
Temel özelliği alternatifli gösterim seçenekleri olmasıdır. Kasetli kayıt cihazlaır için eskiden swicher kullanılırdı. Quad onun bir nesil sonraki üründür. Yani izlemeden başka bir amacı yoktur artık.

Bazen küçük yamalar için de işinize yarabiliyor. Örneğin 8 kanal kayıt cihazı ve 10 adet kameranız var. kameralardan 3 tanesini (önemi az olan) quad a bağladığınızda 3 kamerayı 4'e bölünmüş yada sırayla gösterimini kayıt yapabilirsiniz. Çok verimli olmasada en azından bir alternatif :)
 
gayet basit.şu şekilde quad kameradan gelen görüntüyü olduğu gibi aktarıyor.bu sebeple görüntü de bariz gözle görülür bir kayıp yaşamıyosunuz. ancak kayıt cihazında görüntüleri izlerken kayıt cihazının görüntüyü saklamak için seçtiğiniz piksel oranında görüntüyü izleyebiliyorsunuz yani bu kayıt cihazının ayarlarını görüntü kalitesini arttırırsanız görüntü netliğide artacaktır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst