AHD Kamera ve AHD DVR Kayıt Cihazı Nedir? Özellikleri Nelerdir ?

atesgede

Üye
Katılım
20 Ocak 2014
Mesajlar
18
Puanları
1
Earth-Human-Presence_www.FullHDWpp.com_.jpg
AHD Kamera - AHD DVR Nedir?
AHD Çin’de tasarlanmış olan bir analog CCTV (güvenlik kamerası) teknolojisidir. 2014’ün son çeyreğinde duyurulan standart, HD720p (1280H) çözünürlük desteği ile geliyor. 2015’in ilk yarısında HD1080p çözünürlük desteğinin eklenmesi planlanıyor. Koaksiyel kablo üzerinden aktarılan analog video sinyalinin dijital kayıt cihazı tarafında sıkıştırılması esasına dayanıyor. Geleneksel analog CCTV’den tek farkı daha yüksek çözünürlükleri destek veriyor olması.

2011 yılından beri 960H geleneksel CCTV’de en üst seviye çözünürlük olarak kullanılmaktaydı. Aslında IP CCTV’deki ARGE yatırımının büyüklüğü karşısında analog CCTV’nin HD720p çözünürlüğe erişmesini kimse beklemiyordu. Söz sahibi üreticilerin münferit olarak geliştirdiği HDTV (HD-CVI, HD-TVI vb. gibi) çözümler hariç koaksiyel kablo üzerindeki en yüksek çözünürlük gene bir dijital çözüm olan HD-SDI idi.

Geleceği orta vadede çok parlak görünen AHD standardı Çin kaynaklı geliştirildiğinden maliyetleri de kendinden önceki analog CCTV çözümlerini yok olmanın eşiğine getirmiş durumda. Öyle ki Türkiye pazarında yeni yeni görülmeye başlayan AHD ürünler geleneksel ürünlerle aynı fiyata satılıyor.
AHD Kamera ve AHD DVR Kayıt Cihaz' larının en faydalı tarafı olarak hiç bir ek hizmet verilmeden eski analog sistemleri alt yapısı kullanılarak IP Kamera ve NVR Kayıt Cihazllarındaki 1.3 Megapixel görüntü kalitesini yakalama olanağı sağlamaktadır.
Üstelik uygulayıcı firmanın hiçbir alışkanlığını değiştirmeden basitçe kurulum yapabilecek olması da IP CCTV’nin kanal satışlarında önünü kesecek gibi duruyor.Fakat Türkiye Pazarında
Bazı İTHALATÇI FİRMALAR Elinde kalan Analog Eski Ürünlerine AHD Kodu Ekleyerek 480 - 600Tvline Değerlere Sahip Kamera ve Cif Kalite Kayıt cihazılarına etiket ve kod değiştirerek 720P , 960P, 1080P Çözünürlük yalanlarıyla AHD Kamera ve AHD Dvr Kayıt Cihazı Diye Sattıklarını idda ederek Bayileri ve Son Kullanıcıyı Yanıltmaktadırlar.

Cenova AHD Kamera ve Cenova AHD DVR Kayıt Cihazları ile Türkiye'de AHD Güvenlik Kamerası ve AHD DVR Kayıt Cihazı sekmentinde CENOVA GÜVENLİK SİSTEMLERİ (P2P Sabit İp Ücreti Ödemeden ve Port Açmadan İzleme) ilk ve tek kaliteli,gerçek AHD Kamera ve AHD DVR ürünleri satışa sunmaktadır.

Aşşağıdaki Linklerden Gerçek Kaliteli AHD Kamera ve AHD DVR Kayıt Cihazları Hakkında Üürn ve Fiyat Bilgisine Ulaşabilirsiniz.
Cenova AHD Kamera ve AHD DVR Kayıt Cihazları '' dAHA fARKLI gÖREBİLMEK iÇİN''

http://www.enucuzguvenliksistemleri.com/AHD-Guvenlik-Kamerasi,LA_332-2.html#labels=332-2
http://www.enucuzguvenliksistemleri.com/AHD-DVR-Kayit-Cihazi,LA_335-2.html#labels=335-2
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,893
Kullanıcılar
449,605
Son üye
osaricicek

Yeni konular

Geri
Üst