Projeksiyon Televizyon Arızaları

H.Özfidan

Üye
Katılım
26 Mar 2014
Mesajlar
3
Puanları
1
merhaba arkadaşlar bir ödevim var bu konu hakkında genel olarak projeksiyon tv nin hangi boardlarında arıza çıkar ve ne gibi sorunlar ekranına yansır bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
 
Bildiğim kadarıyla en çok arıza DMP adlı parça arızalanıyor özeliikle bir dönem kafelerde çay ocaklarında kullanılan rağbet edilen cihazlar bu meknlardaki aşırı sigara kullanımıyla beraber servisle vatandaşı/işletme sahibini karşı karşıya getirmiş. İşin özeti yukarıdaki adı geçen parça minik aynalardan oluşuyor ve çevresel etkenler sigara, toz vb. bunun üzerine geldiğinde işlevini kısıyor köreltiyor serviş de haklı olarak ücretli garanti dışı işlem uyguluyor.
Bunun dışında standart olan smps besleme arızalaraı görülür fakat daha fazla bilgi için yetkili servislere baş vurursan ödevin için daha iyi olur ;)
 
çok teşekkür ederim bunuda araştırıcam :) zaten pek yaygın kullanılmıyorlar bulmak da pek zor ...birkaç yerin servislerini araştırdım chip , stk da vede kondansatörlerde arızaları da oluyor . ama araştırmaya devam:)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,252
Mesajlar
916,209
Kullanıcılar
450,067
Son üye
ERENLER04

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst