PLC kursları yada özel ders ?

0M42

Katılımcı Üye
Katılım
11 Eyl 2009
Mesajlar
571
Puanları
56
Arkadaşlar merhaba, İstanbul/ümraniyede ikamet ediyorum plc öğrenmek istiyorum bana yakın sayılabilecek civarlarda bu işi öğrenebileceğim kurslar varmıdır ? İnternetten araştırma yaptım ama net bir sonuca ulaşamadım bu konuda bilgisi olanlardan beni yönlendirmelerini istiyorum lütfen.

Ayrıca yine yakın civarda özel ders vermek isteyen olursa oda olabilir mesleğim otomasyon sistemler üzerine plc haricinde panolar kurabiliyorum kumanda sistemlerini biliyorum şema okuyabilir yorumlayabilirim plc konusunda tek eksiğim yazılımı yapmaktır.

Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
belediyenin mesleki kursalarını araştıramınızı tavsiye ederim öncellikle, sonra ise tegider kurslarına bakınız. Eğer buralarda yakın zamanda ekonomik kurslar bulamazsanız, özel kurslara giderek epey ücret ödemeniz gerekecek gibi görünüyor.
 
Cevabınız için teşekkür ederim bana yakın kimse yokmu ümraniyede ikamet ediyorum özel ders alayım ücreti kursa değil yardımcı olacak arkadaşa vereyim isterim ben.Bu şekilde hem benim için daha kolay olur hemde diğer arkadaş için iyi bir gelir olur diye düşünüyorum.
 
GMTCNT nin ucretsiz PLC ve HMI seminerlerini bir arastir. Konu hakkinda ciddi fikir sahibi olursun.
 
Bu arada arduino için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? PLC ile arduino yu kıyaslarsak plc ile yaptıklarımızı arduino ile yapabilirmiyiz ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,319
Mesajlar
916,666
Kullanıcılar
450,155
Son üye
srtczngn

Yeni konular

Geri
Üst