pic18f4550 ve usb

hpolatay

Üye
Katılım
6 Mar 2010
Mesajlar
51
Puanları
1
merhaba arkadaşlar çok acilen sizden bir konuda yardım isteyeceğim. pic18f4550 ile usb portuna bağlı bir devreden 4 ayrı çıkış almak istiyorum. led yakacağım diye düşünün 4 ayrı led. windows için bir kullanıcı arayüzüne ve pic18f4550li bir devreye ihtiyacım var. klavyedeki ok tuşlarına basıp çektiğimde her tuşa ait devredeki çıkış aktif olacak. ok tuşuna basılı olduğu sürece aktif olup bırakınca çıkış sıfırlanacak. yani devrede klavyedeki ok tuşları ile ilişkili 4 ayrı çıkış olacak ve tuşlara basılı kaldığı sürece o tuşa ait o çıkış aktif olacak. picli usbli devre, windows kullanıcı arayüzü ve pic18f4550 için gereken proğram ile ilgili acilen yardımlarınıza ihtiyacım var.
 
program mı yazdırmak istiyosun ? Valla yazdıklarından bı bunu anlayabıldım
 
hem pıc proğramı hem vb ile yazılan windows kullanıcı arayüzü hem de devre
 
Merhaba,
USB olarak usb convert serial ara kablosu kullansak olur mu?
 
kudretuzuner bey siz bilirsiniz. eğer devreye gerek kalmayacaksa o dediğiniz dönüştürücü kablo uyar bana hatta bnm için daha iyi olur. ama devreye gerek kalmayacaksa tabi. öncelikle sizden ricam visual basic yada başka dille bi kullanıcı arayüz proğramı yazıp gönderebilirmisiniz? elinizden gelirmi bu iş? ben bi deneyeyim devre olmadan dönüştürücü kablo ile yapılabilirmi diye? ne dersiniz?
 
kudret bey konu ile ilgili bir durum varmı olumlu yada olumsuz?
 
Merhaba,
Özelden de yazdığım gibi bu çalışma sizin işinizi görecektir.Kolay gelsin.
 

Ekli dosyalar

  • ETekno_pc_pic_on_off.rar
    387.3 KB · Görüntüleme: 0
pc yazılımını merakla bekliyorum. özeldende dediğim gibi stop butonu olmayacak sadece ileri geri sağ sol tuşları :) çok teşekkür ediyorum iyi çalışmalar dilerm.
 
kudret bey pc tarafının yazılımını bekliyorum durum nedir? bir de bu iki pic için yazdığınız proğramı da yollarmısınız? hex olarak atmışsınız ben bu şekilde hangi pine ne bağlayacağımı bilemem değil mi? :) proğramı da yollarsanız nereye ne bağlayacağımı bilip bu işi yaparım. kolay gelsin.
 
Merhaba,
Pc tarafındaki yazılımı yollayacağım fakat asm dosyası mevcut olduğu halde siz hangi programı soruyorsunuz?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,964
Son üye
lelaxi

Yeni konular

Geri
Üst