Otomatik Kumanda ve Pano çizim programları

birakin bu isleri buradan yorum yazan kac kisi projeci ? hangi projelerde bulunmus ? konyada koyde orda burda elle bile cizersin programa ihtiyac yok, autocad 1 numaradir mimariler autocad olarak geliyor sen projeleri uzerine isliyorsun cakma cirpma programlari ogrensen ne olur ...
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Tabiki Nekadar uygulama bilirsen senin için okadar iyi Teorik Güzelse Proje için çizimleri yapacağın program FARKETMEZ ama işi mimari boyutlara dökmek istiyorsan "Autocad" Eğer bazı Firmaların kullandıkları programlar var cofaso,Eplan,Caddy Gibi bunlarda Firmasına göre işin değişkenliğine bağlı olarak öğrenilebilecek Hususlar.
 
norm farkı tabikivar onlarda şöyle alman amerikan rus ....... bencesen cofasola başla arkası gelir
 
birakin bu isleri buradan yorum yazan kac kisi projeci ? hangi projelerde bulunmus ? konyada koyde orda burda elle bile cizersin programa ihtiyac yok, autocad 1 numaradir mimariler autocad olarak geliyor sen projeleri uzerine isliyorsun cakma cirpma programlari ogrensen ne olur ...

Tamam paşam bırakırlar bu işleri!
 
arkadasım autocad genelde elektrik , tesisat , dogalgaz , mekanik gibi cizimler icin yaygın olarak kullanılır cofaso, eplan ,cad simu otomatik kumanda plc sistemleri ciziminde sıklıkla kullanılır yani hepsi senin yararına
 
Cofaso bu kadar övülmüş anlam veremiyorum. Bugları olan bir program. Ben AG panoları elektromontajı yapan bir firmada çalışıyorum. Cofaso alınmış firmaya fakat autocad tercih ediliyor cofaso'daki sıkıntılardan dolayı. Klemens no kablo no kontak no şıkır şıkır vuruyor. Ama projede bir revizyon yapınca revizyondan sonraki numaralar coşuyo. Tek tek elle düzeltmek gerekiyor.
 
Sayın tolkien,

siz bu alışverişin bir tarafındasınız. Lütfen şirketin ismini verin bizde diğer tarafını anlatalım. Varsa eksiğimiz elbette düzeltmeliyiz. Fakat siz yüzlerce kullanıcının fikrini tek kişi olarak hiçe sayarak konuşmamanız gerektiğini düşünüyorum.

Bizim müşteriye kızma veya küsme lüksümüz yok! Bize yeterince cephe almış insan var. Biz her zaman en iyisi olmak için çalışıyoruz. Buna, kendimiz ve ülkemiz için mecburuz.

Birde aynı yazılım tüm şirketlerin veya şahısların ihtiyacını karşılayabileceğini düşünmüyoruz. Sadece en üst düzeyde karşılamaya çalışıyoruz.

Revizyonda çoşan numaralardan bahsetmişsiniz. Lütfen detay verin sizin bilmediğiniz varsa biz anlatalım, bizim bilmediğimiz varsa siz anlatın, bizede düzeltme şansı verin. Sadece yargı yapmayın lütfen. Birçok konu eğitim eksiğinden kaynaklanıyor.

Kolay gelsin.
 
pano çizim programı lazım nerden bulabilirim acaba ?_
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,849
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst