Oto teyp çalışmıyor.

İyi akşamlar, tekrar buradan devam edeyim dedim...

Geri görüş kamerası montajını yaptım. Kablo bağlantısı vs... Herşeyi hallettim teybin arkasındaki girişe taktım kontrol yaptım sistem aktif bir problem yok derken teybi yerine oturttum biraz zor girdi. Sonuç olarak geri görüş kamerasının kabo soketi kırılmış. Bu soket tamir edilir mi ? Yoksa ben tekrardan kablomu çekmeliyim?
 
Kırılan RCA soketi kesip atın.
Kablolu bir RCA soket alıp uygun şekilde şase şaseye orta uç orta uca gelecek şekilde güzelce ek yapıp lehim,Makaron ve bantla izole edin tamamdır.
 
İyi akşamlar yeni konu açmadan burfan sormak istediğim bir soru var.

Navimex 9954 multimedya aldım. Araç megane 2 herşeyi bağladım ama dreksiyon kumandası çalışmıyor. Problem şı şekilde kumandayı çalıştıracak aparatın soketini söküp taktığım zaman çalışıyor. Aracı kontak kapatıp açınca tekrardan çalışmıyor. Nasıl bir sorun var acaba,
 
Teybin direksiyon tuşlarının eşleştirmesini isteyebilir. Ayarlarından bakmak lazım. Bende de benzer Navix wince cihaz var. Direksiyon tuşsuz, ama öyle bir ayar görmüştüm.
 
Teybin direksiyon tuşlarının eşleştirmesini isteyebilir. Ayarlarından bakmak lazım. Bende de benzer Navix wince cihaz var. Direksiyon tuşsuz, ama öyle bir ayar görmüştüm.
Eşleştirme istemiyor. Canbus lu sistem. Soketi takınca direk çalışıyor. Tüm tuş işlevleri doğru. Ama aracı kapatıp açınca çalışmıyor.
 
Zaten Can-Bus olmalı. Teyp ayarlanan radyo frekanslarını unutuyor mu? Eksik bir bağlantı olabilir.
 
Direksiyon soketi takılıyken cihazı fabrika ayarlarına getirin deneyin. Garanti sürecinde satıcıdan da destek alınabilir.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,715
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst