Otc robotlar hakkında

OTC problemsiz bir robottur, ama yinede sıkıntınız olursa bizimle irtibata geçebilirsiniz,
herkonuda destek verebiliriz,
 
merhaba arkadaşlar
MACKİN arkadaşım robotmer firmasıyla bizde amirlerimizin zoruyla çalışıyoruz
işin içinde nevarda hala ısrarla onlarla çalışıyoruz bilemem ,günahları boyunlarına
fakat yaptıkları her iş sorunlu problemli
biz teknik servis olarak hiç memnun değiliz
zaten piyasada artık yaptıkları işlerle değilde ,yaptıkları şeylerle duyulmaya başladılar
 
Merhaba arkadaşlar öncelikle hiç bir firmayla ilgili olarak söylemiyorum bunları bu biline:)

Uygulamacı olsun operator olsun bakımcı olsun fazla uğraşmak istemez,sorun çıkarmasın ister ama patronlar paraya bakar arkadaslar.Bakımcı zaten burada ne kadar az parayla yaparsam işimi o kadar kardayım diyor.Bunların sebebleri budur yani.Ne kadar para o kadar köfte hesabı :)
 
1) OTC temel olarak iyi robottur iyi olmasının en önemli sebebi basit olmasıdır ancak teknoloji olarak ABB, Motoman ve Fanuc gibi büyükleri geriden takip eder. Örneğin robot ürün gamı ve robot opsiyonları açısından sınırlıdır.

2) OTC'yi satan firmanın asıl işi kaynak teli ve kaynak makinası satmaktır, robot onlar için bir ek iştir, bu durum kullanıcı açısından bazı problemlere yol açabilir.

3) OTC Arc ve Touch sensörü agresif bir şekilde pazarlıyor, bu ekipmanlar parçalar ve fikstür düzgün ise genelde pek bir işe yaramaz ya da gerekmez. Bildiğim kadarıyla bu sensörlerden arc sensör sadece short arc metodunda ve dkp saç kaynağında işe yarar. Eğer parçanız düzgünse ve belli bie kalite fikstürünüz varsa touch sensörede gerek yoktur.

4) Kim ne derse desin, Türkiye robot pazarında Altınay, ab rotech ve Teknodrom önde gelen üç oyuncudur. Piyasada göreceğiniz diğer robotçuların %80 bu firmalardan çıkmıştır.
 
otc kullanılabilirlilik olarak çok iyi bir robottur.abb, kuka ve otc marka robotlar kullandım ve operatörlere kullanımlarını anlattım.en kolay anlaşılan ve öğrenileni otc oldu.çünkü gerçekten çok basit ve sade bi yapı oluşturmuşlar.
 
eski versiyon 3 adet otc miz var sağlamlığına sağlamlar ama arızalarıda berbat gedik yeni olduğundan sağlıklı servis veremiyor ekipleri deneyimsiz motoman nın üstüne tanımam her yönüyle iyi ler
 
OTC-DAİHEN robotun üstüne kaynak robotu tanımam, çünkü robotu alırken kaynak makinasını, torch takımını, tel sürme aparatını hep birlikte alırsınız bir uyumsuzluk yaşamassınız...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst