Omron ns5 Operator Paneli Yedeklemek

qwerty11

Üye
Katılım
11 Ara 2006
Mesajlar
12
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar omron ns5 operator paneli var bunun içindeki programı yedeklemek hatta içinde ki programda türkçe kullanım menüsü olmadığı için diğer dillerden birini türkçeye çevirmek.Programı direk panel üzerindenmi yoksa plc üzerindenmi alınmalı.Program alınır iken panel üzerinden herhangi bir menuye girmek gerekirmi.şimdiden teşekkürler.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Merhabalar,
NS5 içerisindeki programı dierkt panelden alabilirsiniz. Panel üzerinden de herhangi bir işlem yapmanız gerekmiyor. Ns-Designer ya da Cx-Designer (Ns-Designer'in yeni versiyonu, o arada ismi de değişti) ile direkt olarak programı çekebilirsiniz. Bir sorun olursa tekrar yardımcı olurum. Kolay gelsin.
 
merhaba sayın taner bende size bir soru sormak istiyorum elimde arızalı ekran var sadece aydınlatma arızası modeli nt31 bırde elımde sağlam nt 30 ekranım var fakat nt 31 den cekmiş oldugum programı elımde sağlam bulunan nt 30 a atamıyorum bana yardımcı olursan sevınırım
 
Merhabalar, yanlış bilmiyorsam maalesef Nt31'den NT30'a çevrim yapılamıyor, NTST'de kontrol de ettim ama göremedim, yalnızca Nt30'dan Nt31'e çevirmek mümkün eski modelden yeni modele geçiş olduğundan... kolay gelsin
 
NT31 den çekiğin programı sadece nt21 veya nt631 modellerine convert edebilirisin ve yükleyebilirisn..
 
Hocam benim elimde nt21 panel var panasonic plc ile çalıştıra bilirmiyim hiç kontrol paneli kullanmadım yardımcı olursanız sevinirim
 
merhaba arkadaşlar bana omron NT620C-ST141-E oparatör panelini programlayacak yazılım lazım yardım ederseniz çok sevinirim lütfen!
 
merhabalar.. ns5 in arkasında sd kart yuwası war. sd kartı takmadan önce ekranın iki kenarına aynı anda dokunun. oradan special screen butonuna tıkla. memory card seçeneğini tıkayın.kartı takın ekranda kı menude upload ve download seçeneği war. upload seçeniğini seçtiğinizde memory karta programı çekmiş olucaksınız.
 
merhaba arkadaşlara benimde bir sorum olucak..elimde NS5 operatör panel mevcut panele enerji verildiginde enkrana ekran ışığı acılıyor ve run ışıgı kırmızı yanıyor.ve hiç bir hareket yok.daha sonra bana veren arkadaşpilinin bitmş olabilecegini söylemişti hafıza kartı sloytunda kart mevcut degil .. olası sorun hakında bilgi verirseniz sevinirim..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,245
Mesajlar
916,140
Kullanıcılar
450,051
Son üye
Rezly

Yeni konular

Geri
Üst