Okula Hırsız Alarma sistemi

ahmet781

Üye
Katılım
12 Eyl 2012
Mesajlar
2
Puanları
1
mrb, Okulumuza Hırsız Alarma sistemi kurmak için çevremizdeki bir firma ile görüştük, gelip baktılar 3000$ fiyat çektiler. okulumuz 4 katlı olduğu için sadece 1.katın olduğu koridor ve sınıflara kurmak istedik. internete bakıyorum, kurulum dahil ortalama 500-1000$ arası fiyat değişiyor. bu sistemi kurmak bu kadar pahalı mı?
 
Son düzenleme:
zaten pronet kurulu bizde ondan kurtulmak istiyoruz. sistemin bize ait olmasını istiyoruz. okul için kaliteli, ucuz ve masrafsız olmalı.
 
dsc markasını kalite bakımından özellikle öneririm.itirazı olan varsada tartısmaya acıgım.bütün cihazlara 5 ceker.masrafsız dedeginiz bütün cihazların takriben 2 senede bir akülerinin degismesi gerekir.alarm merkezine baglatacaksanız yıllık abonman ücreti vardır ancak pronetten kat kat ucuzdur.hemen hemen bütün cihazların alıs fiyatları birbirine cok yakındır,ancak firmadan firmaya satıs fiyatları degisebilir.çantacı diye tabir ettigimiz firmalara cok ucuza yaptırabilirsiniz,ancak herhangibir sorunda cevap almanız zor olacaktır.bence dsc nin türkiye dagıtıcısını arayıp size en yakın firma önermesini isteyin.
 
alan buyuk oldugundan pahalıya olur, ayrıca kamera destegide şart
 
3000 dolar fahiş bir fiyat. Farklı firmalardan da teklif alın ve mutlaka referans isteyin. Daha önce benzer büyüklükte bir okula iş yapmış olsun, okul müdüründen de memnuniyetleri konusunda bilgi alın.
 
pronet varsa onu söktürün sadece cihazları söküyorlar,kablo ve kanallar kalıyor,bu sistemin kablolarını kullansınlar işçilik,kablo ve kanal maliyetinden büyük ölçü de kurtulmuş olursunuz.
birde 3000 $ fiyatının içinde hangi ürünler var,kaç pır(dual veya pet pır mı?),siren,mk, v.s ve hangi marka sistem için bu fiyatı verdiler bunları da yazarsan fiyatlandırma açısında birşey söylenebilir.
 
istanbuldaki okulların çoğunda yerli malı teknim kullanılıyor. sadece okullara çalışan yakın tanığım bir proje firmasından biliyorum. sizde bulunduğunuz bölgedeki diğer okullardan referans alıp aynı yere yaptırabilirsiniz.
 
Verilen 3000$ fiyat oldukça yüksek fakat fiyatı veren firma mevcut pronet uç birimleri üzerinden hesaplama yaptı ise ve bu sistem kablosuz ,aynı zamanda duman dedektörleri varsa bu rakamlarla karşılaşmanız normal bu nedenle kullanılan malzeme listesini verirseniz size takribi nekadar fiyat çıkacağını söyleyebiliriz.
 
ben çifliğime kurdum kendim netten aldım cin malı bişey kendim kurdum.. maliyeti 320 lira oldu gecen yıl şuan sorunsuz çalışıyor.. kurulum için cok para istiyorlar.. ben sordugumda şirket bana 700dolar çekmişti fiyat
 

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,723
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Geri
Üst