Neden Bir İnsan Cumartesi Sabahı Erkenden Uyanır?

Tabii hocam senin mantığına göre 7 gün çalışalım, dünyaya bunun için geldik zaten. Bir sabah ailemle kahvaltı edeyim ailemle birlikte olayım, çocuklarımın eşimin dertlerini neşelerini paylaşayım yok sadece çalışma var.
Çocukları alıp bir haftasonu doğada çadırda kaldınız mı? Ailenizle şehir dışına bir haftasonu çıktınız mı? Yo şantiyede yada fabrikada çalışalım çocuklarımızın rızkını kazanalım, rızık sadece yemek yada giyim mi, çocukların ihtiyaçı sadece bu mu?
Her şeyi geçtim kendi ihtiyaçınların ne olacak, sevdiğin şeylere vakit ayırma lüksün olmayacak mı? Sen çalıştın, senin oğlun çalıştı, torunun çalıştı hep böyle geçip gidicek.
 
hafta içi erken kalkmanın verdiği düzenle cuma akşamı ne kadar keyif de yapılsa otomatiikman kalkıyo işte bazen insan..
 
Dürüst olmak gerekirse; www.kontrolkalemi.com forumuna daha güncel yazı yazabilmek,geceden yazılıp kalan son mesajları erkenden cumartesi sabahında okuyabilmek için erken kalkılabilir.Aslında koşu yapmak için yeni eşofman almaya gidecektim bir gece önceki plana göre.Ama foruma yazı yazmak daha baskın geldi.

Eşofman derken,sayın aksi'nin pijema-terlikli ilginç ve bir o kadar da güzel öyküsü aklıma gelmedi de değil. O ne kadar güzel bir öyküydü,hala hafızamda saklı kalmış,bu tür öyküleri olanlardan çekinmeden,bu tür öykülerini forumda paylaşmalarını sabırla bekliyoruz.Saygılarımla.
 
Son düzenleme:
vücut saati 5 gün içinde sabah erken kalkmaya ayarlı olduğundan cumarteside kalkar ama sen pazara kapalı olduğundan sadece pazarları öğleye kadar uyuruz.
 
Çalışma temposuna vücudun uyum sağlamasından dolayı. :)
 
<> işkolik isen; iş stresinden,
<> normal bir çalışan isen; alışkanlıktan,
<> benim gibi cumartesi çalışan biri isen; mecburiyetten :)
 
kesinlikle hafta içi alışkanlığı :)
 
bir şey zorunluluğa dönüşünce farklı oluyor zorunlu olmayınca farklı işsiz biri olarak her gun 6 da uyanıyoırum ama işe girsem kufrededede uyanacam 9 da falan zorla bunu biliyorum
 
ÖZELDE ÇALIŞIYORUM.KUZEY IRAKTA

Kuzey ırakta cumartesi tatil değil onun için erken kalkıyorum

Zaten erken kalkmak iyidir sıhhattir ,onun için erken kalkıyorum
.

Sabah namazı için saat 4 te kalkıyorum sıhhat buluyorum ve iibadetimi yapıyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,780
Kullanıcılar
449,981
Son üye
Muhammeddt

Yeni konular

Geri
Üst