Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?

oops

Üye
Katılım
12 Ara 2012
Mesajlar
18
Puanları
1
Yaş
35
herkese mrb,
Yeni mezunum, Elektrik Mühendisiyim.
Pano montaj ve otomasyon yapan bi firmada çalışıyorum ama bilgilerim çok yetersiz ve tecrübem yok çok zorlanıyorum ,bi kumanda devresinin projesini kağıda bakarak anlatamadığım için teknisyenin birinden azar bile yedim. Bu Mesleği daha tam başlamadan bırakabilrim. Bu yüzden burda tecrübeli mühendis arkadaşların önerileri benim için çok önemli? Sizce ne yapmalıyım ve öğrenmeye nerden başlamalıyım?
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Bence pano çizim şemalarını ve kumanda kitaplarını bi gözden geçir yani amaç kapsamdan başlayıp temel şeyleri öğren
Sonrası merakla gelir. Ben henüz öğrenciyim stajı böle biyerde yaptım ve teknisyenle berabe pano montajı yaptık çok zevkli bir iş.
Ayrıca azar konusunda ise yani o soru soruysa insan gibi cevap vermek gerekir o, o teknisyenin problemidir.
Kafana Takma sadece basit kişileri yada basit şeyler bence insan olmayanlarla karşılaşman yada rüşvet %500 kâr(ki bu yapana göre ahlakiliği çok değişiyor :)( ) gibi şeyler özel sektörün pis yanları olsada güzel yanlarını görmeye çalış ve meslek, en güzel mesleklerden biri(bence)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,200
Mesajlar
915,782
Kullanıcılar
449,982
Son üye
admik

Yeni konular

Geri
Üst