Elektrik dükkanı açmak için hangi yolları izlemeliyim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erdvil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dukkanda sadece elektrik işimi yapacaksınız otomasyon a girmeyecemisiniz?

Yok hocam otomasyon konusunda pek bilgi ve beceriye hakim değiilim.

12 yıl önce mi? ne yapmış? bu gün ne durumda mı? umarım tarih okuyabiliyoruzdur 2013 arası 2025gibi.
Evet arkadaşım. Konu sahibine sordum. Ne yaptığını merak ettim.. düşüncelerini tecrübelerini vs vs. Sizlik birşey var mi gereksizce dahil oldunuz? Üslubunuzdsn ötürü bu soruyu sordum bilginiz olsun

Evet arkadaşım. Konu sahibine sordum. Ne yaptığını merak ettim.. düşüncelerini tecrübelerini vs vs. Sizlik birşey var mi gereksizce dahil oldunuz? Üslubunuzdsn ötürü bu soruyu sordum bilginiz olsun
sanırım forumda gezmeyi bilmiyorsunuz, mausla kişinin üzerine giderseniz en son ne zaman siteyi ziyaret ettiğini görürsünüz. 12 yıldan beri siteye uğramayan birine soru sormak ne kadar mantıklı?

sanırım forumda gezmeyi bilmiyorsunuz, mausla kişinin üzerine giderseniz en son ne zaman siteyi ziyaret ettiğini görürsünüz. 12 yıldan beri siteye uğramayan birine soru sormak ne kadar mantıklı?
Git işine bak arkadaşım.. işsiz misin nesin.. şu uslubunuza bı bakın. Birde teknik personel olacaksınız. Biraz haddiniz olsun

Forum istatistikleri

Konular
133,384
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Geri