Nasıl bir anfi önerirsiniz?

sfcvhr

Üye
Katılım
1 Mar 2013
Mesajlar
3
Puanları
1
Arkadaşlar elimde 4ohm 130w bass hoparlörü var. Nasıl bir anfi önerirsiniz mümkünse açık şeması ve baskı devresiyle birlikte atınız. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Merhaba sfcvhr
hoparlörün bass (woofer) tarzında olduğu için aktif bass filtreye ihtiyacın var bununla ilgili forumda biraz araştırma yapmanı öneririm .çünkü direk anfi çıkışına bağlayarak istediğin verimi alamaya bilirsin
 
ilgin için teşekkür ederim aynı hoparlörle TDA7377 kullanarak 2x22W anfi devresi yaptım. Hoparlörü direk anfi çıkışına bağladım bir sorunla karşılaşmadım ama illa bass filtresi yapmak zorundamıyım ?
 
tabikide bir sorunla karşılaşmazsınız fakat sizin elinizdeki hoparlör bass woofer türünde olduğu için tiz sesleri çok iyi veremez ..
Sorunuzda belirttiğiniz gibi bass hoparlörü için anfi istediğinizde size aktif filtre dahilinde bass filtre sunarlar bilginiz olsun ...yani buna göre şimdi aklınıza takılan nedir veya yapmak istediğiniz şey nedir ?
 
bakın ben elektroniğe yeni başladım sayılır. bu anfi devrelerinde de pek fazla tecrübem olmadığından bu hoparlör için yapacağım bir anfi devresi bulmak istedim
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst