NAİS FP0-C16CP PC YE BAĞLANTI

red05

Üye
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar benim plc im nais fp0 serisinden ama kablosunu pc ye takıyorum elektriğini acıyorum bi kıpırdama yok ayrı bi işlem mi yapmam gerek acaba bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen!!!
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Merhaba arkadaşım

Arkadaşlar benim plc im nais fp0 serisinden ama kablosunu pc ye takıyorum elektriğini acıyorum bi kıpırdama yok ayrı bi işlem mi yapmam gerek acaba

cümlesi benim için bir anlam ifade etmiyor.Ne yapmak istediğini ve neler olduğunu net olarak anlatabilirsen yardımcı olabilirim.
 
Şöle söleyim o zaman, ben plc imi pc ye takıorum seri port tan. PC nin tanıması için yazıcı ekleme gibi bi donanım yüklemesi yapmam gerekiyomu, çünkü bağlı olup olmadını anlamadım FPWINGR programını actım ordada bağlı olduna dair bi işaret yok. bu arada cevapladığın için teşekkür ederim
 
Merhaba

FPWINGR editöründe ilk açılıştaki seçenekler arasında bulunan ''upload from plc'' butonuna bastığında önüne ikinci bir ekran açılır bu ekranda bulunan ''Communication Settings'' butonuna bas ve Comport numaranın doğru olduğundan emin olarak OK butonuna bas bu ikinci ekran kapanır.

Önünde açık olarak kalan ekranda ise ''Upload and Comment From Plc Sure?'' yazısının alt kısmında bulunan YES butonuna bastığında kablo bağlantın doğru ise plc içerisindeki programı çekebilirsin.

Bu işlem kısa sürede senin, port ve kablo bağlantılarının doğru olup olmadığını test etmene yardımcı olur.

Ayrıca PC ye plc taktığında Comport üzerinden yeni bir donanım bulunmuş gibi algılamaz.
 
İşte tam olarak bunu soruyordum cok tesekkürederim yardımlarınız için hemen deneyip sonucu sölerim ama eminim olacağından. kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,292
Mesajlar
916,486
Kullanıcılar
450,122
Son üye
sokur53

Yeni konular

Geri
Üst