modem sorunu

frestyler

Üye
Katılım
11 Mar 2011
Mesajlar
27
Puanları
1
arkadaşlar 20 kişinin bağlandığı bir modemde en fazla indiren kişiyi görebilmek için program yada herhangi bir yöntem varmı.
 
Network trafik izleme veya network traffic monitor diye googleda yazarak bir sürü program bulabilirsin. ama hiç denemediğim için herhangi bir önerim yok.
 
ewet indirdim yanlız ağda bulunan pc lerin ıp adreslerini gösteriyor.kimin ne kadar indirdiğini göstermiyor yardımın için teşekür ederim.
 
Belkin modemlerde vardı sanırım bir de linksys lerde olabilir
 
network monitörleri sana ne kadar download yada upload yapıldığını mb cinsinden göstermez benim kullandığım sistemde (windows değil) yaptığım programın özel bir çarpım modu var yani 1 mb=100 abit gibi (abiti uydurdum ama kullanıyorum) eğer değişmediyse birçok profesyonel monitör böyle çalışıyor şu an ismini hatırlamıyorum ama windowstayken kullandığım bir yazılım vardı bir algoritmayla özel ağdaki bilgisayarların down-up limitlerini ölçebiliyordu ama diğer bilgisayarlar senin makinan üzerinden nete çıkacak tek şart bu. modemler için konuşmak gerekirse incanın bi modeminde vardı benim dialup modemimde (airties air 6 serisi) var, ha hatırlamışken airtiesların hizmet programında gelmeye başladı diye biliyorum. Birçok network monitörü mapping yapar yani ıpleri gösterir sadece sen onlardan indirmişsindir. ağ etkinlik izleyicisi türünden bişeyler lazım sana kayıt tutan cinsten. eski notlarımı tercüme ederi yararlı birşey bulursam yazarım. Umarım birşeyler anlatabilmişimdir.
 
ewet bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,195
Mesajlar
915,747
Kullanıcılar
449,972
Son üye
Emirhan6161

Yeni konular

Geri
Üst