microwin simulasyon sorunu

teknoseko

Üye
Katılım
24 Ara 2007
Mesajlar
257
Puanları
1
Yaş
39
merhaba arkadaşlar ben yeni yeni plc öğrenme ye çalışyorum size danışmak istediğim konu microwin de çizdiğim alt program kullanılmış bi devrenin simule edilememesi sorun bendemi yoksa alt program olan devreler simule edilemiyormu? eğer ediliyor ise ve mümkünse beni alt program kullanılmış bir örnek devre nasıl simule edilir diye bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkürler.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Bazı komutları desteklemiyor.Basit altprogramlı devreyse çalıştırır.Bazen simülasyondaki cpu tipini 226 gibi üst modelleri seçince çalıştırıyor.
 
cvp için çok teşekkür ederim peki simulasyon programının geliştirilmiş bir sürümü varmıdır tüm komutları çalıştırabilecek seviyede
 
Bende bu proğramı indirdim ama kullanamadım nasıl çalıştığını açıklayabilirmisiniz.Yazılan proğramı nasıl açacağım bu simulatörde.yardımcı olursanız sevinirim...:)
 
arkadaşlar paylaşımlar için teşekkür ederim ama bende sayın sonzey33 le aynı mağduriyeti paylaşıyorumbu programın türkçe kullanım klavuzu varmıdır veya bu programda microwin ile çizilmiş devre nasıl simule edilir mümkünse bi yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
 
ilk önce s7-200 de programı export yapacaksınız. sımuplc410 programını çalıştıracaksınız.
dowload ikonundan yükleme yapacaksınız ve plc yi çalıştıracaksınız programı yükleme yaptıgınızda data blok ve kop olarak merdiven diyagramı açılıyor .
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,207
Mesajlar
915,822
Kullanıcılar
449,987
Son üye
mavcil19

Yeni konular

Geri
Üst