Mekatronik alanında hazırlanacak site için isim önerieri

mehmetar

Üye
Katılım
17 Mar 2007
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
46
Merhaba arkadaşlar.Ben ve arkadaşım kendimizi geliştirmek için kendi çapımızda amatör bir site yapmaya karar verdik.İkimizde mekatronik okuyoruz ve bu konulara ilgimiz fazla hazırlayacak olduğumuz site için ilgi çekici bir isim arıyoruz.Yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.Şimdiden herkese çok teşekkürler ;)
 
S.A. hocam sitenin isminden ziyade içeriğini çok iyi hazırlamalısın.Bir örnek verecek olursak ütü yöntemiyle pcb çıkarma tekniğini internetteki bütün forumlarda görebilirsin,bu konu hakkında 30 sayfa yazı yazılmıştır fakat toplasan 1 sayfalık bilgi yoktur.Senin yapacağın ise bütün bu bilgileri harmanlayıp sadece kendin bulabileceğin malzemeler yerine herkesin rahatlıkla bulabileceği malzemeleri seçip bu tekniği anlatmalısın.
 
Yorumların için çok teşekkürler arkadaşım.Bu söylediklerini dikkate alacağız.Ancak kararsız kaldığımız nokta sitenin ismi bilindiği gibi site ismi önemli aklıda kalıcı,anlaşılır,ilgi çekici olmalı;bu nedenle sizin fikirlerinize başvurmayı uygun gördüm.
 
Site ismi önemli değil, içerik önemli
 
Merhaba arkadaşlar,
Branşımın elektrik - elektronik olmasına istinaden,bende mekatronik okuyorum gerçekten çokk iyi bir meslek dalı başarılarınızın devamını dilerim.

Kendime ayırmıştım bu ismi ama siz kullana bilirsiniz :

MİKROTRONİK

Saygılarımla;
 
merhaba arkadaşlar

diger arkadaşlarında söyledigi gibi içerik çok önemli ama isimde önemli o yüzden iyi seçmek gerek

bence ismi mekatron olsun derim ben hem söylenilmesi kolay hemde güzel
 
Merhabalar arkadaşlar hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim.Siteyi dediğim gibi ortak açıyoruz.Arkadaşım domain adını dün almış mesajlarınız ise bugün geldi.Gerçekten de isimler çok güzel seçmekte çok zorlanacaktım ama artık adı aldık.Tekrar herkese çok teşekkürler herkesin emeğine sağlık,iyi çalışmalar.Saygılar...Bu arada site adımız mekatronikciyiz oldu. ;)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,837
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst