Meanwell trafonun B tipi sigorta attırma sorunu?

Vacip bey bizde C sigorta kullaniyoruz mecburen başka bi cozum bulamadik ancak olcum yaparken bu amperaji okuyamiyoruz
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
elinizdeki ampermetre ani degisimleri okuyamiyor olabilir.ozellikle pili zayiflamissa...
ayrica ucuz demissiniz de siradan bu tip mallar, birincisi bolca harmonik kacirir, ikincisi 5 watt icin iyi bir smps 7 watt civari harcarken bunlar 10 watt harcar.
yani hem kullandiginiz aletleri eskitir hem bu gun 3 kurus kar edecem diye tamir ve enerji kaybina 3 katini odersiniz. peki sonuc?
birine 3 kat parayi tek seferde verir, sadece dosemede vakit kaybedersiniz oburunde yo su sigortayi nasil edem yokbunu nasil edem diye devamli vskit kaybedersiniz.
 
Sigorta harici meanwell de bi sikinti yok 3 senedir bi geri donus almadik urunlerimizden
 
ustat yani alinma ama su geri donus almadik lafi samimi ve bir o kadar safca bir soz.
bak ben telefon tamiri yaptimbir donem. cin mali cok batarya sattim. 6 aydanerden bsksan 100 batarya sattm. alayi cin:) eh sorsan kolay kolay kimse geri donmedi. hem de senin gibi de degil. adam zaten yillardir olu batarya ile gittigi icin tesekkur edeni bile oldu. ama bu demek degil ki orjinal bataryaya hic para vermeye degmez.
orjinal bataryada kimyasal reaksiyon kaynakli harmonik nerde ise hic olmaz, ikincisi performans ve uzun omur farki da var.
ama cin de is goruyor:)
ben demiyorum ki senin malin adi. ben diyorum ki o adam bu maldan memnun kalir. ama elektrik faturasina illa etki eder.bak misal tofaslari bilirsin. 100 km dee 15 litre fabrika cikisli harcamaya sahip. yaw o miktara 170 bg mercedes var be:) ayni klasmandaki samara 7.5, vega 7 litre yakiyor. e tofas da is goruyor. bu demek midir mercedese ladaya gerek yok?
ki o adama sen pahali olan ama tam reguleli ve duzgun akim ceken, ilk anda feci akim cekmeyip sigortayi ziplattirmayan trafoyu sat, 1 sene sonra sor elektrik faturasi mutlaka dusmustur.
 
Uzunca yazmissin ama boş yazmissin alakasiz bir ton konu anlatmissin bunlara gerek yok konuyu dağatmayalim konu trafonun sartel attirmasi okadar yorumlar onun etrafinda donsun faturalarin dusmesi cikmasi mevzu değil
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst