Kuru tip trafo odası yangın algılama

Enerji tedarik firmasından aldığımız bilgide kullanılması gereken dedektörlerin EMC (Elektromanyetik Ortam Uyumlu) özellikli ısı dedektörü olmasını iletti. Kaliteli olursa hatalı alarm vermezden kastınız bu sanırım.
Hayır kaliteden kasıt dedektörün tipi değil markası. Marka var sizi aldığınız güne dua ettirir, marka var aldığınız günü unutturur. Bu arada biz ısı değil duman dedektörü kullanıyoruz.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Bu arada atladığım bir nokta var. Sizin zaten hali hazırda kurulu olan bir yangın algılama sisteminiz vardır. Trafo odalarını da sisteme entegre edecekseniz sisteminiz mevcuttaki marka dışında başka bir markaya ait dedektör kullanılmasına izin vermeyebilir. Yani sisteminizdeki sensörlerle ilgili sorun yaşıyorsanız istesinizde kalitelide olsa başka bir marka dedektör kullanamayabilirsiniz. Size önerilen tipte sensör kullanırsanız tozdan dolayı hatalı algılamanın önüne geçmiş olursunuz, kafanız rahat olur.​
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,257
Mesajlar
916,261
Kullanıcılar
450,080
Son üye
Yusuf02p

Yeni konular

Geri
Üst