matkap yardım

Eğer Bosch marka alacaksanız kesinlikle amatör seri olanını almayın derim. Mavi renkli profesyonel seriden alın.
 
Ustalar konuşmuş, branşım değil ama bosch artık kalitesinden ödün vermeye başlamış diye duydum. Ömürlük matkap bence metabo alınır.
 
dewalt alın işyerimde sürekli kullanılıyor ve elimde 2 adet var arıza yapmadı birini 3 senedir kullanıyorum 2 ay öncede 1 tane daha aldım yan sanayi ürünlerine dikkat edin
 
hocam 100 tl'yi bir kere gözden çıkar eli ayağı düzgün bir şey istiyorsan.
 
kesinlikle çin mallı alma arkadasım bosch psb 500 re yi tavsiye ederim
 
2 noktaya itiraz edicem, 1. olarak çin malı almanı tavsiye etmiyorum 40 liraya çin malı alacağına 60-70 liraya dünya markası olan black&decker alabilirsinn.

eğer profesyonel kullanım için düşünüyorsan 3 seçeneğin var. önerim bosch mavi seri, dewalt ve makita. makitanın gerçek profesyonel ürünleri bosch ve dewalttan daha pahalı. piyasada satılan ucuz modelleri ise bosch yeşil seri ve black&decker ayarında o yüzden makita seçerken dikakt etmek gerekiyor.

Bosch hız konusunda ön planda, dewalt ise dayanıklılıkta ön plana çıkıyor.

sonuç olarak yedek maknan varsa, bosch tavsiye ederim. tek bir makine ile çalışıyosan, bozulmaması ve servis süresinin kısa olmasını önemsiyorsanda dewalt öneririm.
 
Ben ergonomik bir matkap almak istiyorum. Kırıcı - delici, boya - alçı karıştırıcı ( motor deviri ayarlanmalı) ayrıca sünger ile cila yapmak istiyorum. Hangi ürünü tavsiye edersiniz.
 
Bocsh lar her zaman iyi.ama zamanla kömürlerinde problem çıkıyor.kömürlerini değiştirmen gerekiyor.
 
matkap diyince aklıma bosh gelir bununda matkabın üzerine bak kabartılmış yazı ile boşh yazanı al
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,216
Mesajlar
915,874
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst