matkap yardım

BOSCH matkaplarda MADE İN HUNGARY yazıyor bosch alman malı degil mi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bosch bir markadır, dünyanın birçok yerinde fabrikaları vardır bu nedenle ilk mesajımı degerlendirirsen daha saglıklı karar verebilirsin. **MADE İN HUNGARY** macaristan üretimi anlamına geliyor.
 
ben bosch marka GSB 20-2RET model darbeli matkap kullanıyorum çok kaliteli sağa ve sola dönebiliyor vidalama ve sökme işemini yapabiliyor taş metal demir tahta vs.rahatlıkla deliyor
 
amatör demişsin kardeş.Ne gerek var marka takılıp onlarca para harcamaya hiç de adı duyulmamış darbeli ve çok ucuza aldığıö bir matkabım var ve 20 senedir de kullanıyorum daha tık demedi.35 - 40 milyona al bir çin malı evde ufak tefek bir sürü işini görür sabah başlayıp akşama kadar iş yapacak değil ya.Markalar profesyonel,sürekli kullanım için gerekli. DBK olabilir. hem uygun hem de amatör kullanım için çok kullanışlı.
 
alfa romeo siz zaten herşeyi açıklamışınız bide şimdi satın alacak arkadaş rengi ne olsun acaba derse şaşırmam ......
 
matkaplarda anahtarlı mandrenle anahtarsız mandren var hangisi daha iyidir daha saglamdır hangisini önerirsiniz
 
amator kullanım için ise aeg gibi bir matkap işini görür profesyonel kullanım için bosh marka alabilirsin
 
anahtarlı madren zahmetli ve üstelik vidalama vs için kullanımı pratik değil.En iyisi el ile sıkılan anahtarsız al.Dediğim gibi çok pahalısına kaçma.En ucuzunu (globus çin malını )almışım senelerdir kullanırım.Hiçbirşey de olmadı.Baktın bozuldu bir de servis servis gezme.At bir tabe daha al.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,213
Mesajlar
915,861
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst