Makina Aydınlatma

speddy tesekkurler bu 12cm flourans nerde var
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Çoğu elektrik malzemesi satan yerlerde vardır.Bulamazsan bi akvaryumcuya git, onlarda bile farklı boy ve çeşitlerde bulursunuz.Normal tek ampül sağ-sol soket veya tek soket çift ampüllü onlarca çeşidi piyasada mevcut
 
Kısa bir net araması sonrası bulduğum
Osram DULUX S/E 7 W/840 7 LUMILUX Cool White toplam boyu 114 mm./11,4 cm.

İstediğin her boyda flu var piyasada, hele birde çinkoları varki akıllara zarar
 
bu lambalar ıp 67 modunda değil ki makina içinde kullanmak sakıncalı değil mi ? cnc de bor yağı yada metal talaşları bunu kırmaz mı ?
 
Flexglass malzemeden koruma yaparsan, ışık şiddetinde azalma olmazken talaşlara karşı korumuş olursun.Makinayı bilmiyorum ama yağ ve talaşlar içinde bu fluorasanın istediğin aydınlatmayı sağlayacağından şüpheliyim.Bence daha profesyonel düşün.
 
Mehmet Abi,

siz benden daha deneyimlisiniz ben onun için bunları sizlere soruyorum :) küçük bir alanı aydılatacak led olmasın zamanla kararma yapar, fluorasant olmasın su geçirir , IP 67 olsun....vs...vs
Senin bildiğin profesyonel pahalıda olsa ürünler var mı ?

makina aydınlatması konusunda Türkiye'de üretici yok ben bunu anladım.
 
Ekonomik bir ürün istiyorsan : Pelsan Aydnlatma

Profesyonel ve daha uzun ömürlü bir ürün istiyorsan exproof armatür üreticilerine bakmanı tavsiye ederim.
 
Kim demiş fluorasant su geçirir diye, bazı firmaların Waterproof serisi üretimleri var.Hatta suyun içinde havuz aydınlatmaları mevcut. Önemli olan senin alanına göre uygun olanını bulman.Profesyonel düşün derken, firmalarla irtibata geçersen sana uygun cihazı anında verebilirler fakat bizimkisi "şöyle yapabilirsin, ben şunu görmüştüm, belki şöyle olabilir" tarzında.

Makina aydınlatması konusunda Türkiyede 1. el üreten malesef yok bu doğru.Fakat şunuda unutmamak lazım ki Türkiyede ince detay peşinde koşturan makina üreticileri de nerdeyse yok denecek kadar az. Hemen maliyeti düşünerek en ucuz ve uygunu peşinde koşuyorlar.Yıllardır bir sürü fuara giderim.Yerli üretim ile ithal makinalar arasındaki farkı inanın çok uzaktanda anlarsınız.Kimsenin hakkınıda yemek istemem, bazı firmalarda ithallerle yarışır durumda.Ama onlarda tüm üretimi yerli yapmaktansa farklı firmaların üretimlerini kullanıyor.

Kısacası sana tavsiyem makinanın üreticisi veya protföyü geniş aydınlatma firmaları ile görüş.Uygun cihaz mutlaka bulursun.
 
WALDMANN diye bir marka buldum. ürünleri kaliteli fakat fiyat yüksek. avrupa malı başka markalar var mı ?
 
TECHNOLUX Genel Olarak CNC Makinelerde Ve Endüstriyel Uygulamalarda Kullanılmak Üzere Tasarlanmıştır. Technolux Korumalı Lamba Zorlu Çalışma Ortamlarında Gösterdiği Eşsiz Mekanik Yeteneğinin Yanında IP67 Toz Ve Su Geçirmez Özelliğinede Sahiptir.Geniş Ürün Seçenekleri İle CNC Ve Konvansiyonel Makine Üreticileri Ve Kullanıcıları İçin Aydınlatmada Çözüm Sağlar.

  • Mekanik Ve Kimyasal Etkilere Karşı Dayanıklı
  • İstikrarlı Ve Sağlam Gövde
  • Toz Ve Su Geçirmez
  • Kolay Montaj, Farklı Voltaj Ve Ürün Seçenekleri
  • Koruma IP67 Sisteminde Su Geçirmez
Ana Sayfa
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,775
Kullanıcılar
449,981
Son üye
Muhammeddt

Yeni konular

Geri
Üst