Loadcell kalibrasyon problemi !!!

zero-span kalibrasyonu diye geçer aradığın konu

Sn. ferrell dara, kalibrasyon, v.s. ayarlar PLC programı içinde mutlaka vardır. Sisteminiz tam bilinmemekle beraber. PLC nize bağlı operatör panel ekranında dara, kalibrasyon, ayarlar yada bunlara benzer yönlendirme mesajlar olması lazım.
 
indikatörde seçtiğimiz gibi hızlı tartım, standart tartım, hold tartım, dozajlama tartımı, çekme koparma tartımı gibi seçeneklerde kullanılan ayarların aynısını plc'ye tanımlamanız lazım. örneğin saniyede 10 defa loadcell oku ve ortalamasını al göreceksin oynama gidecektir. abilerin de dediği gibi filtreleme yönteminde sıkıntı var. sarsıntılı bir yer olmadığı için başka bir sorun görünmüyor. bu arada tanklarda 3 adet loadcell kullanılması daha iyi sonuç verir. tank tartım kataloglarında da 3 adet loadcell var.
 
Birde loadcellerin kablolarinda kesik yada ustu acilmis bir durum varmi acik yerden su almissa kablo direnci sabit olmazsa cihaz sayma yapar loadceller tek tek baglanincada cihaz calisiyorsa oyle dene sayma hangi loadcelu ayirdigin zaman kesiliyorsa onun kablolarina bak ya kablolu cozym yap yada loadcelu degis


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,808
Kullanıcılar
449,985
Son üye
sSait Başdaş

Yeni konular

Geri
Üst