kumanda sorusu

arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkürler.. yalnız korna 12 v olacak diye belirtilmişti, ancak lambalar hakkında herhangi birşey yok. sonuçta ışığın çok yada az yanmasıyla ilgili belirtilen bir şey yok. tekrardan teşekkürler ve tebrikler fluke..
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
arkadaşlar maalesef bu yanıtta kabul görmedi.. lambalar ve korna 12 v. ve kornanın paralel bağlanmasını istiyorlar...
 
kimyasal deliden kardeşine ::) d i k k a t}}}}} kardeş devresini çizip sana veremiyecem ama kolayca anlatayım butonların com yani enerji giriş uçlarını normal bağlantısını yap herbutonun diğer açık ucundan lambalarına bağlantını yap lambaların nötürlerinide bağla şuanda lambalar4ı herhangi bir butona bağladığında yanar vaziyete getirdin kornayıda butonlara enerji ucuolarak girdiğin fazı kes kornanın bir ucuna bağla kornanın diğer ucunuda şebekeden gelen faza bağla herhangibir sorun yaşamazsın sana 12 yada 24 volt trafo ile yapılması söylenmiş bu özel olarak istenmiş çünki dc akımda sirende trafo gerekmez buyüzden korna sağlıklı se3s verir ısıklarında yeterli ışığı yansıtır
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst